Trener Borca besan na sudiju posle poraza od Partizana: Bez ikakvog razloga je produžio meč 7 minuta! (VIDEO)

Igor Spasić bio je nezadovoljan što je sudijska nadoknada trajala toliko dugo, kada su crno-beli i postigli gol za pobedu

  • 18

Borac iz Čačka je bio nadomak velikog boda protiv Partizana, ali je Zoran Tošić srušio nade Čačana da će izbeći poraz golom iz slobodnog udarca u 97. minutu.

>>> Đukić kasno shvatio da je i dalje u prenosu: Zbunio se pred kamerama i nasmejao je lepu novinarku Arene nakon meča u Čačku (VIDEO)

Fenjeraš na tabeli je pokazao dostojan otpor, imao je odlične šanse, a nakon meča je to apostrofirao i trener Borca Igor Spasić, koji je bio nezadovoljan odlukom Novice Anđelovskog da meč produži za 7 minuta, kada je Partizan i došao do pobedonosnog gola.

- Mogu da budem nezadovoljan jer je sudija produžio utakmicu četiri minuta da se igra do kraja dok on ne svira kraj. Produžio je utakmicu 7 minuta bez ikakvog razloga, ničim izazvan. To nikome nije potrebno.

- Ok, Partizan je uzeo bodove, došao je po njih. Mi smo se pokazali u dobrom svetlu. Partizan jeste promašio penal, ali najrealnije je bilo da bude nerešeno i po šansama koje smo imali. Žao mi je zbog ovih momaka koji su odigrali zaista dobro, a na kraju se završilo možda i onako kako ne treba - rekao je Igor Spasić za kamere Arene Sport posle meča.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo jako

    29. oktobar 2017 | 20:15

    Covjek je upravu

  • Steva

    29. oktobar 2017 | 23:14

    Nisam pristalica ni jednog kluba,ali ovo kako su igrali igrači Borca to je van svake pameti,pa oni bolje da igraju vaterpolo nego fudbal,ja nemogu da svatim igrače da iz čistog mira od nikoga ne udaren ,gurnut ili pogođen pada iz čista mira i valja se kao da ga je pogodio kamen od jednog kilograma?,a sudija je lepo reĉeno prodižio utakmicu 5 minuta,od tih 5 minuta valjali su se po terenu brat bratu 4minuta,pa zar nije golman Borca dobio žuti karton zbog odugovlačenja vremena u produžetku od 5 minuta?,i zaista ne razumem zbog čega ste osuli drvlje i kamenje ba sudiju i na namestanje utakmice,pa to je njegovo pravo da nadoknadi vreme koje je bilo u prekidu od regularnih 45 minuta i zaista vas ne razumem treba samo biti realan i objektivan,a koje terao igrača Borca da pravi čist faul oko kaznenog prostora,pa nije sudija reko sad imas slobodan udarac i daj gol ili e sad ces dati gol i kraj,dajte molim vas budite realni i korektni

  • Berane

    29. oktobar 2017 | 23:35

    Treba jna preorat i zasadit kukuruz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA