≫ 

Đukić kasno shvatio da je i dalje u prenosu: Zbunio se pred kamerama i nasmejao je lepu novinarku Arene nakon meča u Čačku (VIDEO)

Trener Miroslav Đukić izjavio je nakon meča da je očekivao težak duel protiv fenjeraša Superlige

  • 5

Partizan je teškom mukom izvukao pobedu u Čačku (2:1) golom Zorana Tošića u 97. minutu, a time je i Miroslav Đukić izbegao neugodnu situaciji i verovatno ozbiljno nezadovoljstvo navijača i urave crno-belih.

>>> Vučelić za Telegraf o Đukićevom statusu, navijačima "mutantima", kreatorima krize u Partizanu...

>>> Golman Borca likovao kad je odbranio penal Tošiću, a onda mu je Bambi poslao bombu i POCEPAO mrežu! (VIDEO)

Posle meča je na pitanje novinarke Arene da li je ovo dokaz da Borac nije toliko loš kao što se misli zbog pozicije na tabeli, ili da Partizan nije dobar kao što bi to trebalo da bude, rekao da je znao da će to biti težak meč i da je znao kakav je kvalitet Čačana.

- Sigurno da Borac nije toliko loš kao što ste vi mislili. Znao sam da će biti teška utakmica, i teren je težak, nije lak za igru. Imali smo dosta šansi, nismo ih iskoristili i ušli smo u problem - konstatovao je Đukić za Arena sport televiziju posle meča u Čačku.

On je nakon izjave požurio da prođe pored kamere, ali je na pola puta shvatio da je ušao u kadar novinarki Arene Dijani Čolović dok je odjavljivala prenos, pa se vratio unazad, nakon čega ga je ona uz osmeh ohrabrila da može da prođe.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA