≫ 

Mihajlović više nije opcija da zameni Muslina iz neverovatnog razloga!

U ponedeljak bi trebalo da se ozvaniči da je Srbija ostala bez selektora

  • 37

Sa sve izvesnijem prekidom saradnje između Slavoljuba Muslina i Fudbalskog saveza Srbije, spekuliše se o tome ko bi mogao da preuzme klupu reprezentacije.

U ponedeljak bi trebalo da se ozvaniči da je Srbija ostala bez selektora, a u moru kandidata koji se provlače kroz medije nalazi se i Siniša Mihajlović.

Međutim, bivši selektor a sada trener Torina, ispao je iz konkurencije zbog neverovatnog razloga na koji podseća "Žurnal", a to je da je Mihajlović tužio FSS.

Kuća fudbala duguje treneru oko 50.000 evra, premda mu je isplatila sve plate, ali ne i sumu koju je Miha morao da plati u Italiji za porez na selektorska primanja.

Podsetimo, Mihajlović je vodio reprezentaciju u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu 2014. godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strasno sta se radi

    30. oktobar 2017 | 09:00

    recite nam da znamo..je li reprezentacija zvezdina pcija..koji mihajlovic , koji piksi koji pizon koji deki..jest li vi tamo normalni..pa sta su oni postigli kao treneri..u nekoj japanskoj 7 ligi..Antica ne spominjete..jel mislite da je narod glup..ma mars sa tim navedenim idiotima..

  • amerika

    30. oktobar 2017 | 13:17

    Ma kakav mihajlovic...

  • Nešo

    30. oktobar 2017 | 10:07

    Samo nam on još treba , najgori selektor svih vremena ,nikad mu necu zaboraviti ne odlazak u Brazil i prose*ravanja oko sastava . Cak je dotle isao da se kladio sa novinarima da nece pogoditi sastav pa stavljao one koji ni sami sebe ne bi pozvali , da ne govorim o ignorisanju Matica i Ljajice koji nije pevao . Daleko mu kuca bila .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA