≫ 

Mrzim Zvezdu i mrzeću je uvek, ona se ku*vala: Albert Nađ uzeo mikrofon na svadbi i zapevao! (VIDEO)

Burno veče za Nađa, na udaru se našao večiti rival

  • 50

Bivši fudbaler i funkcioner Partizana Albert Nađ omražen je među Delijama, biće još više posle jednog snimka sa svadbe koju je tajno održao.

>>>Bivša žena Alberta Nađa tvrdi: POKUŠAO JE DA ME SILUJE PRED DETETOM, ŽELEO JE DA ME PREDSTAVI KAO KU*VU (FOTO)

On se posle samo sedam meseci od razvoda ponovo oženio Mirnom, a na veselju se latio mikrofona.

>>> Ovih 11 Partizanovih igrača su najomraženiji među Delijama: Neke su hteli da linčuju, a neke jurili kolima po Beogradu (VIDEO)

Zapevao je jednu od najuvredljivijih pesama sa južne tribine, na račun Crvene zvezde, sa prilično eksplicitnim tekstom i porukom "ja mrzim Zvezdu i mrzeću je uvek".

Printskrin: Youtube/underPARTIZAN

Inače, Nađ je često skandalima dolazio u centar pažnje javnosti, na jednom večitom derbiju je slomio Dušanu Basti ruku, nisu mu bili strani crveni kartoni, pokazivao je srednji prst severu, a među Grobarima je popularna i TV izjava za "RTS" kada je Nađ prihvatio skandiranje "i ko ne skače, taj je Cigan".

>>>GNUSNO! Bivša žena Alberta Nađa kune: Dabogda detetu kovčeg kupio!

Pored toga, nedavno je posebno bio u javnosti zbog burnog razvoda od prve supruge Jelene, koja ga je optužila za zlostavljanje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije

    2. novembar 2017 | 13:51

    Znate kako se kaze? Nije vazno sta kaze nego ko kaze!!!!! Izvinte,ali malo bi bilo ispod naseg ni voa da nas vredja ono sto kaze jedan ALBERT NADJ!!!!! Sva ona desavanja oko njega pre nepunih godinu dana sa rodjenom decom i zenom i sve one bljuvotine onaj prljavi ves..... Normalnom coveku je muka i kada se seti svega, dovoljno govore o njemu kakav je covek,pardon KAKO JE MALI COVEK!!!!! I posle se OPET isti taj ozeni sa ISTOM tom zenom sa kojom se razveo i po drugi put oravi svadbu sa jednom te ISTOM zenom ahahahahaaa Pa to je vrh vrhova ahahahaaaa I sada kao peva nesto o Zvezdi hahahahaaaaa Joooooj znaci umirem od smeha ahahahaaaaaa Pa to ne da nas ne pogadja nego mu se smejemo kao i cela Srbija!!!!

  • Vvv

    2. novembar 2017 | 15:52

    Klempavi madjar...

  • UnitedstatesofSerbia

    2. novembar 2017 | 14:06

    У тиму партизана су играли репрезентативци NDH,,,,, Све остало су последице !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA