Svi ratovi Muslina: Džajić ga nazvao smradom, ruski igrači ga napadali, a Kežman najteže optužio!

Tri velika sukoba u karijeri imao je Muslin, zaključno s poslednjim duelom sa Kežmanom

  • 23

Odlazak Slavoljuba Muslina sa kormila Srbije i dalje trese domaći fudbal, a za treće, pardon, ko zna koje poluvreme, pobrinuo se Mateja Kežman saopštenjem.

Nije da nismo navikli na saopštenja u srpskom fudbalu, ali nije bilo toliko uobičajeno da se menadžeri oglašavaju povodom odlaska selektora. Potpuno smo se odvikli od dobrih starih derbija na relaciji Lukić - Đurić koji su saopštenja pisali nekada i na dnevnoj bazi, ali se sada ponovo zakuvalo, doduše na višem nivou, zbog dešavanja u FSS.

Slavoljub Muslin i Mateja Kežman rekli su šta su imali, Sergej Milinković Savić mudro ćuti, igra i uživa u Laciju, ne bi čudilo ni da odustane od reprezentacije jer zna se kakvi smo. Posle svega ovoga, mnogi će verovatno očekivati da postigne tri gola u prvom i asistira tri puta u drugom poluvremenu na startu Mundijala.

A pre Mundijala, i žreba koji će se održati 1. decembra, da se podsetimo svih sukoba koje je Slavoljub Muslin imao  tokom burne karijere.

1. RAFAL UVREDA DRAGANA DŽAJIĆA 

Dragan Džajić je u javnim nastupima umeren i odmeren, nije mu se dešavalo da koristi vulgarizme, osim kada se posvađao sa Muslinom koji je trenirao Crvenu zvezdu u dva mandata.

Foto: Profimedia/AFP, crvenazvezdafk.com

Bilo je to 2004. godine, u intervjuu za "Večernje novosti", Džajić je Muslina nazvao neprijateljem sporta.

Muslin je optužio upravu za lošu politiku posle debakla protiv PSV-a i Zenita, što je iznerviralo Džajića.

- Za 42 godine,koliko sam u Crvenoj zvezdi, nikada veći smrad od čoveka i trenera nije prekoračio prag našeg kluba kao đubre - Slavoljub Muslin! Takav prevarant, neradnik i neprijatelj sporta nije viđen na ovim prostorima. Način na koji pravda odlazak iz Crvene zvezde nije svojstven ni najnemoralnijim ljudima. Jedino bih voleo da me tuži, pa da sve svoje reči ponovim i na sudu!

Nedavno je i Muslin imao šta da kaže.

Džajić više nije niko i ništa u srpskom fudbalu. Koja je njegova funkcija? Šta on radi? Za Bjekovića ne znam, mada nisam siguran da ima nešto protiv mene. Ipak, ja ću pričati na terenu, sa igračima, a uvek će biti onih koji će gurati klipove u točkove - rekao je Muslin u maju prošle godine za Informer.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovla

    3. novembar 2017 | 18:41

    Muslin je sve u pravu i sve sto kaze je na mestu

  • Djoko

    3. novembar 2017 | 15:42

    Sram vas bilo bagro politicka, oterali ste coveka koji nas posle 100 godina odveo na sp. Crkli i dzajic i kezman!

  • Željko zg

    3. novembar 2017 | 18:16

    Stari je ipak muljator.......kao da je od ćire blazevica ucio zanat.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA