≫ 

Zvezdi Arsenala umalo amputirali nogu: Šokantna naslovna strana za Tobdžije dan posle meča sa Zvezdom (FOTO)

Santi Kasorla koji se oporavlja od povrede tetive bio je u teškoj situaciji a lekari su hteli da mu amputiraju nogu

  • 0

Vezni igrač Arsenala i španske reprezentacije Santi Kasorla (32) vraća se u februaru na teren nakon povrede Ahilove tetive zbog koje je van terena od oktobra prošle godine. Omaleni Španac je na rehabilitaciji u Salamanci, a Venger je rekao da ga očekuje posle Božića.

>>> Sever u Londonu dobio novog vođu navijača: Tek će sada s njim Delije da budu strah i trepet (FOTO) (VIDEO)

Kasorla je u Arsenal stigao 2012. godine iz Malage za 20 miliona evra. Za Arsenal je odigrao 180 utakmica, dao 28 i asistirao 49 golova.

Ipak, španski dnevni sportski list Marka izašao je sa šokantnom naslovnom stranom na kojoj se vidi povređena i zakrpljena noga Kazorle i groznom pričom o drami koju je Španac prolazio zadnjih godinu i po dana.

Kasorla je nakon povrede na utakmici protiv Ludogoreca u Ligi šampiona išao na rutinsku operaciju i tu se stvar zakomplikovala. Dobio je neku komplikovanu infekciju koja se pretvorila u gangrenu zbog koje su lekari ozbiljno razmatrali opciju da mu amputiraju nogu jer je rana postala opasna po život.

Printskrin: Marca.com

Od spomenutog oktobra prošle godine, Kasorla je bio na osam operacija i lekari su mu rekli da može biti sretan ako će ikada moći hodati sa sinom po dvorištu. U međuvremenu je ostao bez osam centimetara tetive u nozi, ali se neverovatnim ličnim naporom, kao i trudom lekara uspeo izvući i Arsenalovi navijači će ga početkom sledeće godine ponovno videti na Emirejtsu.

- Prvi rezultati su izrazito pozitivni, ali morat ćemo paziti s njegovim povratkom jer nije igrao fudbal godinu dana. Trebće mu nekoliko utakmica s rezervnom ekipom tako da se nadam da će iza Božića biti u prvom timu -rekao je mendažer Arsenala Arsen Venger.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA