Sudijski ekspert FSS uporedio Partizanov penal sa onim koji je Barselona dobila protiv PSŽ-a!

Prema njegovim rečima, sve je bilo čisto u Šapcu

  • 36

Igor Radojčić, sudijski ekspert Fudbalskog saveza Srbije, tradicionalno je bio gost televizije Arena Sport na kojoj je govorio o suđenju u 16. kolu Super lige.

Najviše bure svakako je izazvao meč u Šapcu, gde je Mačva izgubila od Partizana rezultatom 3:1.

Podsetimo, Partizan je drugi gol dao iz penala u 85. minutu, a domaći tim se bunio na odluku Nenada Đokića.

Međutim, Radojčić tvrdi da je sve čisto.

- Na snimku se jasno vidi da se igrač Mačve kreće. Napravio je pokret unazad, napravio je i prekršaj, što znači da je bio penal - jasan je bio Radojčić.

Zanimljivo, on je ovaj momenat uporedio sa onim iz marta kada je Barselona pobedila PSŽ rezultatom 6:1. Tada je Munier faulirao Nejmara na sličan način i UEFA je potvrdila da je faul postojao.

Radojčić se dotakao i utakmice Radnički - Crvena zvezda.

I tamo je viđen penal za crveno-bele, takođe opravdan.

- Da li igrač ima ili nema nameru, to nije bitno za pravila fudbala. Subić je sapleo Pešića u kaznenom prostoru i to je bio čist penal - rekao je Radojčić koji se osvrnuo i na navodni ofsajd Pešića kod četvrtog gola:

- Moram da pohvalim pomoćnog sudiju, jer nije bio ofsajd Pešića prilikom četvrtog gola Zvezde. To se jasno vidi na snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dupla kruna

    6. novembar 2017 | 19:56

    Čemu tolika buka? Penal čist ko suza, lepo je čovek objasnio. Biće da se komšinica plaši da opet ,,ne namestimo" njenu utakmicu protiv Voždovca.

  • Cure

    6. novembar 2017 | 19:57

    Daj bre ne lupajte vise nema veze sa penalom I koji put vise ove sezone I to sve na kraju..bruka I sramota sta se radi.. Realno zvezda bi vec sad trebala da ima 15 bodova vise..ali nema veze vasa bruka..

  • Neko Iz Mase

    6. novembar 2017 | 20:13

    I Radojičić je Partizanov. Nemoguće da je bio penal, pa Mrkela tvrdi da nije bilo penala i Mrkeli se mora verovati. On je stručnjak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA