≫ 

Grof Božović došao na Marakanu i prvi put se oglasio o igrama Zvezde, a onda isprozivao Ilieva: Kao da vam šibicar nudi šibicu sa kuglicom!

Bivši trener crveno-belih oduševljen je igrama kluba sa Marakane

  • 29

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Božović, trenutno šef stručnog štaba ruskog Arsenala, iskoristio je pauzu u prvenstvu da poseti bivši klub.

>>> Brutalna poruka Ilieva Zvezdi: Vi nam birajte sudije, pristajemo na sve!

Na stadionu Rajko Mitić dočekali su ga počasni predsednik Dragan Džajić, predsednik kluba Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Zvezda je moja kuća, to je valjda svima jasno. Iskoristio sam konačno slobodne dane da svratim do kluba. Uživam u Zvezdinim igrama ove jeseni i na ovaj način sam hteo da pružim podršku strucnom štabu i igračima jer ovo što uspevaju je zaista fenomenalno. Nadam se da tako misle i zvezdaši i da će podržati ekipu i u prvenstvu", rekao je Božović.

On je, na svoj specifičan način, prokomentarisao aktuelna dešavanja u Superligi.

- Vidim da je i ove sezone mnogo toga van terena protiv Zvezde. Čitam danas da se nudi da Zvezda bira svakog sudiju. To je isto kao kada šibicar na ulici normalnom prolazniku da da odabere šibicu ispod koje je kuglica... A sve nameštene - poručio je Božović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rops

    7. novembar 2017 | 16:58

    Kakav lik. Pa tebi su Ilijev i za tebe dr. Marko Nikolic pokazali gde ti je mesto

  • Dak

    7. novembar 2017 | 17:39

    Dobro dosao legendo!

  • juzni front

    8. novembar 2017 | 12:05

    Ti si najveci folirant i prevara od trenera! Sto kod tebe nisu igrali tako! Ove godine skidam kapu a prosle sta je bilo znas i sam a i lakrdija sa sudijama bilo je i gorih nego sada sa partizanom! Djukic je folirant kao i ti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA