Žalim za danom kada je Njukasl kupio Mitrovića: Legenda kluba žestoko oplela po srpskom reprezentativcu!

Prvi napadač srpske reprezentacije ponovo na udaru

  • 25

Malkom Mekdonald, legenda Njukasla, žestoko je opleo po srpskom reprezentativcu i članu tog kluba Aleksandru Mitroviću!

Mekdonald je u svojoj kolumni poprilično ocrnio nekadašnjeg napadača Partizana, tvrdeći da nije igrač za Njukasl.

- Da budem iskren, žalim za danom kada ga je Njukasl kupio. Da Rafi Benitezu date 13 miliona funti on bi, bez sumnje, doveo mnogo kvalitetnijeg igrača. On bi do sada trebalo da dominira nad defanzivcima ostalih klubova. S obzirom na to koliko već igra u Engleskoj, njegove trenutne partije su poražavajuće  - rekao je Mekdonald i nastavio:

- Znam da ga navijači vole, ali to nije zbog dobrih igara nego zbog činjenice da zna da zapali masu. Mislim da mu bolje to ide od samog fudbala.

Mitrović se zaista bori sa formom u klubu ove sezone, ali asvim sigurno nije sam kriv za to. Retko kada i dobija priliku da pokaže ono što zna, a na tri meča koliko je igrao bio je zaslužan za dva gola.

Foto: AP/Tanjug

Navijači na društvenim mrežama su besni na Beniteza i traže da Mitrović odigra svih 90 minuta u narednom kolu protiv Mančester junajteda.

Podsetimo i to da Mitrovića dobro ide u nacionalnom timu, a nedavno je u Kini postigao novi gol.

Očekuje se da će u januaru promeniti sredinu, a posle plasmana Srbije na SP medijima u Engleskoj je pokušao da objasni zašto bolje igra za Orlove nego za Njukasl.

- Selektor je uvek verovao u mene, zbog njega sam uvek prvi centarfor i igrao sam u skoro svakoj utakmici. Dao mi je samopouzdanje i jako mi je drago što sam mu uzvratio sa golovima i asistencijama. Srećan sam i ponosan, ujedno i zahvalan. On poznaje moje kvalitete i uvek me je ohrabrivao da idem napred. Ne samo mene, već i ceo tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TT

    11. novembar 2017 | 18:55

    Vi Englezi ste za mene licno smesni i jadni. Pa kako Covek da pokaze kada odigra 2 Utakmice da 1 Gol i onda sedi sledecih 10 Utakmica na Klupi. bez razloga ga zezaju. Ma opusteno los Igrac. Englezi su Lud Narod

  • Lazar.M

    11. novembar 2017 | 22:04

    Pa daj mu odobrenje da ide ima on gde ce igrati i bez vas , sirom planete postoje veliki klubovi kojima su potrebni igraci kao on a vi kupite bocia i kangu.

  • VRS

    11. novembar 2017 | 18:40

    Da zna nesto o fudbalu bio bi legenda nekog veceg kluba. Mitrovicu treba dati vecu minutazu jer nemoze za deset minuta dati dva ili vise golova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA