Arsenal našao zamenu za Sančeza i to pojačanje je bacilo navijače u depresiju!

"Tobdžije" spremne da izdvoje 35 miliona funti za napadača Kristal Palasa

  • 2

Arsenal je u potrazi za napadačem. Sve je izvesnije da Aleksis Sančez neće produžiti ugovor sa "tobdžijama", pa Arsen Venger želi da osigura potpis igrača koji bi u narednim godinama predvodio napad ekipe iz Londona.

Prema pisanju britanskog "Sana", izbor je pao na fudbalera Kristal Palasa Vilfreda Zahu.

Klub je navodno spreman da izdvoji 35 miliona funti kako bi Zaha u januaru zadužio Arsenalovu opremu.

Isti izvor izveštava da je Venger već počeo da planira budućnost bez Sančeza koji je želeo da napusti ekipu i ovog leta. Glasine o prelasku u Mančester siti ponovo su aktuelne, a uz pravu sumu novca ni Vengeru rastanak neće teško pasti.

Siti je želeo Čileanca i u letnjem prelaznom roku za 60 miliona, ali je Arsenalu propao pokušaj dovođenja Tomasa Lemara iz Monaka zbog čega je stopiran prelazak Sančeza u plavi deo Mančestera.

Međutim, sapunica bi konačno trebala da dobije svoj epilog, a to znači da će Arsenalu biti potreban napadač, a Zaha bi mogao da bude pravi izbor.

Zaha je u dosadašnjem delu sezonu postigao samo dva gola, dok je Kristal Palas je zakucan za dno tabele, pa ne bi bilo čudno kada bi se odlučio da napusti ekipu, ali prve reakcije navijača Tobdžija nisu ohrabrujuće, dolazak Zahe vide kao veliki korak unazad.

Ako se i odluči na takav korak, Arsenal ne bi bio jedini spreman da potroši novac. Naime, Zaha je interesantan i menadžeru Totenhema Mauriciu Poketinu koji bi mogao da se uključi u trku za potpis 25. godišnjeg napadača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA