Otkrivena tajna Nejmarovih suza: Ogorčen je zbog izdaje dva bivša saigrača iz Barse (VIDEO)

Tužan je već dugo Nejmar, a Španci su otkrili razlog

  • 3

Nejmar trenutno proživljava emotivni brodolom zbog priče o ranom odlasku iz PSŽ-a, a španski mediji su otkrili deo pozadine.

Brazilac se nedavno rasplakao na konferenciji za medije brazilske reprezentacije, tvrdeći da su ga izludele priče o tome kako je nesrećan u Parizu i da ima probleme sa trenerom Unajem Emerijem.

- Stalno se vrte iste priče, to nije istina, boli me kad čitam, sve je u redu u Parizu - rekao je bivši igrač Barselone kroz suze.

Španski mediji ne veruju u ovo obrazloženje, "Don Balon" je naveo kako je Brazilac ljut na dojučerašnje saigrače Đerara Pikea i Luisa Suareza, smatrajući da su oni pustili medijima priču da se pokajao zbog odlaska u Pariz.

Foto: Tanjug/AP

Navodno, Pike i Suarez su u poverljivom razgovoru sa novinarima naveli kako je Nejmar nesrećan zbog dolaska u slabiju ligu, zatim i da je Brazilca zabolela što se sve podelilo sa javnošću.

To mu je stvorilo i problem u PSŽ-u, gde ipak nije od početka sve idealno. Imao je već sukob sa Edinsonom Kavanijem koji je prevaziđen, ali je više nego očigledno da labilnim pristupom Nejmar ne uspeva baš da ubedi javnost kako nema nikakvih problema.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar Kovačević

    13. novembar 2017 | 11:01

    Plačeš siso sa 200 miliona,treba te vratiti u Favele na godinu dana ,pih

  • Budak

    13. novembar 2017 | 11:17

    Dodji u FK Partizan.

  • Ne zaboravi junake sa Kosara

    13. novembar 2017 | 15:29

    On je jedini izdajnik.....potegao za parama pa kad ih uzeo hoce da se vrati..klasican domorodac iz Brazila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA