≫ 

Zvezda s rezervnim timom razbila Borac i prošla dalje: Sumnjive odluke sudije i golčina Milijaša obeležili meč u Čačku (VIDEO)

Vladan Milojević je promešao karte za meč osmine finala Kupa Srbije protiv Borca, ali to se nije odrazilo na rezultat i igru crveno-belih

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije u fudbalu pošto su savladali Borac u Čačku sa 4:0. Vladan Milojević je pred meč promešao karte i ubacio mnogo rezervista, ali to se nije odrazilo na igru Zvezde.

Utisak je u pobedi malo pokvario Srđan Obradović, koji je u ranoj fazi isključio igrača Borca, pa nismo bili u prilici da vidimo veću borbu na terenu. Osim toga, glavni arbitar je imao još nekoliko sumnjivih odluka.

Golove za Zvezdu postigli su Milić, Milijaš i Pešić, koji je bio dvostruki strelac. Prvi gol postignut je nakon ofsajda u kome se našao asistent Luka Ilić, poslednji iz penala, dok je jedan od glavnih utisaka bio pogodak Nenada Milijaša, koji je pravom bombom sa preko 25 metara dokazao da i dalje ima baruta u njegovoj levici.

BORAC ČAČAK - CRVENA ZVEZDA 0:4

(Milić 3, Pešić 29, 84. pen Milijaš 73)

Borac: Bajić, Obradović, Marković, Kostić, Dupovac, Propadalo, Filipović, Zoćević, Mateus, Knežević, Jovanović

Zvezda: Borjan, Stojković, Babić, Savić, Rodić, Gobeljić, Račić, L. Ilić, Milić, Srnić, Pešić.

Sudija: Srđan Obradović

Samo što je meč počeo, navijači Zvezde su već mogli da se raduju, jer je posle dodavanja Pešića petom Luka Ilić izašao sam pred gol Čačana iskosa sa desne strane. Odmah je prosledio loptu na drugu stativu gde je sam bio Nemanja Milić, koji je lagano ubacio loptu u mrežu.

Ipak, u trenutku kada je lopta upućena ka Luki Iliću, biser crveno-belih se nalazio u ofsajd poziciji, koju pomoćnik Srđana Obradovića nije signalizirao.

Printskrin: Youtube/Stella Rossa di Belgrado

Ako glavni arbitar u ovoj situaciji nije bio u glavnoj ulozi, jeste samo desetak minuta kasnije, kada je dodelio direktan crveni karton igraču Borca Miroljubu Kostiću. Nikome nije bilo jasno zbog čega, ali očigledno da je došlo do verbalne rasprave, a on je poznat po tome da je lak na kartonu kada mu neki fudbaler uputi neprimerenu reč.

>>> Najkontroverzniji sudija ponovo pogurao Zvezdu: Drugi put daje ovakav crveni karton, napravio je i najveću grešku u istoriji derbija (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Team Stream Serbia

Zvezda je iskoristila brojčanu prednost u 28. minutu, kada je Pešić duplirao prednost Zvezde nakon asistencije Milića, koji je dobro uposlio napadača Zvezde, koji je bio neumoljiv sa peterca.

Već tada je bilo jasno da će Zvezda u narednu rundu Kupa Srbije, pošto nije bilo realno da Borac može da postigne dva gola sa igračem manje do kraja meča.

Do kraja meča Zvezda je ''odrađivala'' posao u drugom poluvremenu. Gol je visio u vazduhu, ali Srnić nije uspeo da postigne gol iz nekoliko dobrih prilika, a najbliži je bio u 52. minutu kada je Luka Ilić pogodio stativu šutem sa ivice kaznenog prostora, kada mu se lopta odbila pred golom, ali je tada loše šutirao.

Ipak, u 73. minutu Milijaš je fenomenalnim golom iz velike daljine u svom stilu rešio sve dileme oko ishoda meča, ako ih je uopšte i bilo.

Do kraja meča ponovo je u centru pažnje bio Srđan Obradović, koji je dodelio penal za Zvezdu, kada je ponovo bila diskutabilna situacija posle kontakta Pešića i fudbalera Borca. Pešić je i preuzeo odgovornost i postigao gol sa bele tačke ''panjenkom'' i rešio meč.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ROLA

    15. novembar 2017 | 17:16

    Opet Srđan Obradovic iz Jagodine koji je pokrao Partizan za gol iz gol auta.Kako vas nije sramota da on sudi kada svi znaju da navija za Zvezdu.Opet gol iz ofsajda pa crveni ni za šta verujem da se uplašio da slučajno gospođa ne poklekne pa sada kada osigurao rezultat može malo da svira protiv Zvezde kako bi nam zamazao oči. Treba ga suspendovati da više ne sudi ni opštinsku ligu.

  • Angry

    15. novembar 2017 | 17:14

    Ali Srnic... Decko je zalutao u fudbal.

  • pitalica

    15. novembar 2017 | 17:14

    Zar i ovde treba pomoc Obradovica????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA