≫ 

Zvezda otputovala za Belorusiju, Milojević na meč sezone poveo ovih 20 fudbalera!

Nema povređenih Radonjića i Jovičića

  • 7

Ekspedicija FK Crvena zvezda otputovala je jutros u Belorusiju, gde će u četvrtak od 19.00 časova igrati protiv BATE Borisova u okviru 5. kola Lige Evrope.

Crveno-beli su na, možda i odlučujući meč, otišli bez povređenog Nemanje Radonjića koji je u utorak doživeo povredu i neće se vraćati na teren do proleća.

>>> Kako su se ljudi UŽIVO kladili na mečeve Zvezde, Partizana i OFK Beograda još pre 50 godina? I to dok je utakmica trajala...

Trener Vladan Milojević poveo je ovih 20 igrača:

Milan Borjan, Nemanja Supić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Abraham Frimpong, Srđan Babić, Damjan Le Talek, Milan Rodić, Dušan Anđelković Mičel Donald, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Nenad Milijaš, Gelor Kanga, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Ričmond Boaći i Aleksandar Pešić.

Foto: crvenazvezdafk.com

Zvezdi bi eventualna pobeda skoro sigurno obezbedila igranje u Evropi na proleće, ali bi im za to istovremeno bilo potrebno i to da Arsenal ne izgubi u Kelnu.

I remi, kao i eventuaan poraz, ne znače da su se crveno-beli oprostili od nokaut faze. Jedino što će onda sve biti otvoreno u poslednjem kolu.

Podsetimo, Arsenal ima 10 bodova, Zvezda 5, BATE 4, a Keln 3.

U poslednjem kolu Zvezda čeka Keln, dok BATE ide u London na noge Arsenalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Galiot

    22. novembar 2017 | 11:16

    Mozda mali Adzic da dobije sansu u startnoj postavi,u mesto radonje?!?! Treba nam neko eksplozivan da projuri kroz defanzivu!!!

  • Cigani ludaci

    22. novembar 2017 | 10:54

    Samo hrabro! Idemo dalje!

  • Srbin

    22. novembar 2017 | 15:42

    Sve su ovo naši momci, naši vitezovi! Ko god bude na terenu sigurno će dati i poslednji atom snage za ostvarivanje našeg sna u to su nas svi mnogo puta ubedili! Zato ne brinem za sastav jer verujem apsolutno Milojevicu isto kao i igračima! Samo hrabro, samo sa verom u Boga i u tim... Jer vi ste Zvezda, vi ste taj tim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA