≫ 

Najgori kapiten Liverpula u istoriji, zbog koga Grujić ne može da igra: Nije dobio nijedan duel, pogrešio svaki drugi pas, navijači izgubili strpljenje (FOTO) (VIDEO)

Džordan Henderson je u Sevilji imao košmarnu noć

  • 2

Jedan od krivaca za debakl Liverpula u drugom poluvremenu utakmice u Sevilju, gde su vodili sa 3:0 na poluvremenu, a zatim ostali bez tri boda, jeste i kapiten Crvenih Džordan Henderson.

>>> Gubili su sa 3:0 na poluvremenu, on je ušao u svlačionicu i rekao: Momci, ja imam rak! Kad su se vratili na teren, videli smo čudo! (VIDEO)

On je odigrao jedan od najgorih mečeva u svojoj karijeri, a precizni statističari utvrdili su da je imao samo 55% uspešnih dodavanja, što faktički znači da je pogrešio svako drugo, a to je za jednog igrača veznog reda očajna statistika.

Primera radi, Ćavi i Inijesta su znali da imaju i preko 95% preciznih dodavanja u zlatno doba Barselone.

Ali to nije bilo sve što se tiče Hendersonovog očajnog učinka, jer tokom čitavog meča nije uspeo da oduzme nijednu loptu protivničkim igračima, a nije imao nijedan vazdušni duel. Napravio je pet prekršaka i dobio žuti karton.

Navijači su na društvenim mrežama preplavili ''lajnu'' porukama razočaranja zbog igre svog kapitena, koji je i jedan od razloga što Marko Grujić ne dobija šansu u Liverpulu.

I sami navijači ističu da Grujić treba da dobije više šansi umesto Hendersona.

Henderson je zakucan u prvom timu kao kapiten, a Grujić kao neko ko igra na istoj poziciji šansu ako i dobije, dobija je na kašičicu.

Možda će se Klop predomisliti nakon očajne partije njegovog kapitena u Sevilji, pa će i Grujić dobiti više šanse u prvom timu.

Pogledajte i video najzanimljivijih detalja sa utakmice Sevilja Liverpul:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    22. novembar 2017 | 11:29

    Realno i Klop je nikakv trener i to je dokazao puno puta,adio Klope za mjesec dana,pa treniraj Waldorf Astoriju:)

  • Dajjad

    22. novembar 2017 | 11:27

    Ne igra zato što je loš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA