≫ 

Partizan strepi od reakcije Grobara: Molimo vas, ne pominjite generala!

Generalni sekretar crno-belih apeluje na navijače da ne pominju srpske generale na utakmici protiv Jang Bojsa

  • 47
Foto: A. Nalbantjan

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21.05 dočekuju Jang Bojs u ključnoj utakmici Lige Evrope koji može da donese klubu iz Humske proleće u Evropi u slučaju pobede.

Zbog toga se pojavila bojazan kod čelnika crno-belih da zbog vanfudbalskih dešavanja mogu da budu izbačeni i da fudbalerima bude oduzeto ono što naprave na terenu.

Najveći strahe od potencijalnog oglašavanja Grobara zbog presude koja je u Hagu izrečena Ratku Mladiću, koji je osuđen na doživotnu robiju.

Generalni sekretar crno-belih Miloš Vazura istakao je da je Partizan već bio kažnjen zbog pominjanja Ratka Mladića na tribinama tokom meča protiv Budućnosti, i apelovao je da se to ovoga puta ne dešava.

- Nema povoda za politiku, ali nikad se ne zna, jedan pojedinac može da napravi problem. Na utakmici protv Budućmnosti smo bili kažnjeni, između ostalog, i zbog pominjanja Ratka Mladića. Pozivamo navijače da ne pominju naše generale.

Foto: Tanjug/AP

- Daleko bilo da pobedimo i obezbedmo dalje takmičenje u Ligi Evrope, a budemo izbačeni zbog nekih povika, taj udarac ne bismo izdržali. Podsećam da smo mi i dalje pod uslovnom kaznom, tako da i najmanji incident može da izazove najgore posledice - poručio je Vazura.

Pogledajte kako je izgledalo skandiranje Ratku Mladiću na u takmici protiv Budućnosti:

Pogledajte i kako su mu navijači Partizana čestitali rođendan:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA