STOJKOVIĆ: Ne zaboravite šta nam je Venger obećao!

Desni bek Zvezde se nada da će trener Arsenala ispuniti obećanje u poslednjem kolu

  • 12

Kao i kompletna odbrana Crvene zvezde, tako je i Filip Stojković bio na visini zadatka protiv BATE Borisova.

Vihorni desni bek odradio je odličan posao u defanzivi, Zvezda nije izgubila (0:0), što znači da bi i sa bodom protiv Kelna mogla u nokaut fazu.

Pobeda sigurno vodi dalje, dok remi sa Nemcima ''igra'' ukoliko BATE ne iznenadi Arsenal u Londonu.

>>> Ivanića pitali da li je tačno da prelazi u Zvezdu: Odgovor se možda naslućuje kroz njegova nadanja ko će obezbediti proleće u Evropi? (VIDEO)

- Odigrali smo odličan meč, nismo im dozvolili nijedan šut u okvir gola, ali nismo imali sreće. Zadovoljan sam što nismo primili gol, ali nismo ga ni postigli, to je fudbal. Imali smo mnogo šansi i nadam se da će nam se vratiti - rekao je Stojković i dodao:

- Dovoljan nam je još jedan remi, ako BATE ne pobedi u Londonu, a valjda neće, obećao nam je Venger da će do kraja igrati ozbiljno. Mi ćemo svakako ići na pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rampage

    23. novembar 2017 | 22:50

    Obecao Venger a izgube od Kelna danas..Sine igraj fudbal da ti pobedis,a ne oslanjaj se na Vengere i ostale

  • Matori

    24. novembar 2017 | 05:05

    Citam komentare i vidim neku zluradost, tipicnu valjda za nas Srbe. Zar je potrebno da ja kao grobar kazem da je Zvezda odigrala pravi evropski mec, jedan od onih u kojima nemate srece, ali da trebamo svi biti srecni zato sto imamo i drugi klub koji zasluzuje da igra u Evropi. Cigani, zelim vam najiskrenije da dobijete Keln, navijacu za vas od srca! Voleo bih da opsti fanatizam u mrznji izmedju "nas i vas" pretvorimo u radost jer promovisemo zajedno Srbiju, samo takav pristup smatram zaista patriotskim! Bez busanja u grudi junacke, hajde da jednom pokusamo i da se ujedinimo, bilo bi to sjajno iz mnogo razloga...

  • čarls bronson

    24. novembar 2017 | 03:44

    Obećanje ,ludom radovanje . E moj sinko , da Venger nije prevarant ne bi četvrt veka bio trener Arsenala , bez većih rezultata , a sa desetak milki platom . Po rezultatima sa Kelnom , kao domaćinom , Zvezda je jača od Arsenala . Staviće Zvezda jarčeve rogove na zid svoga muzeja , tako da neće biti važno da li će Francuz ispuniti obećanje . OFK Beograda mi moga .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA