≫ 

Iliev ljutito likovao zbog Ožegovića: Pokazali ste da nemate pojma o fudbalu, ne javljate se više! (VIDEO)

Grmeo je Iliev posle pobede

  • 86

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev bio je u transu posle pobede nad Jang Bojsom sa 2:1.

Crno-beli su overili evropsko proleće i šesnaestinu finala Lige Evrope, a poseban utisak na Ivicu je ostavio napadač Tavamba.

- Leonardo je veliki igrač, ali Tavamba pravi veliku razliku u evropskim okvirima, pitam da li je on veći od Brazilca? Ovakvu razliku i dominaciju u evropskim utakmicama nijedan igrač Partizana nikada nije pravio. Čak je Savo Milošević rekao da ne puštamo Tavambu, on je najbolji u ligi - rekao je Iliev.

Imao je šta da kaže na račun skeptika.

Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

- Sad svi što su pričali za njega, Evertona i druge da ništa ne znaju... Sad ste vi pokazali da vi ništa ne znate! Prema tome, više sa vama nećemo pričati o fudbalu i nemate pravo da se javljate. A kada se budete javili, onda ćemo sa dobrim dosijeom svakog od vas... Prvo će Ivica Iliev i Željko Pantić da udare na vas.

Pantić se nadovezao kako je odbranjen trener Miroslav Đukić, dodavši "da je gol za prolaz u Evropi dao Cigan Ožegović"

- Omraženi igrač, bio sam na stubu srama kada sam rekao da stojim iza njega. Ja stojim iza njega, a on ovako vraća. Da ne zaboravimo Pantića koji je eksplodirao, Jankovića koji je leteo po terenu, naše srce je Everton, čudesni je Jevta, odbrana je čelična, legendarni Sale ulazi da zatvori.

Taj deo intervjua možete pogledati od 12. minuta.

Inače, ispostavilo se da je Iliev potpuno pogodio sa pojačanjem, iako je veliki deo južne tribine bio oštro proti dolaska Ožegovića kao bivšeg omladinca Crvene zvezde koji je u nekoliko navrata vređao tim iz Humske.

- Ja sam sportski direktor i ja pravim tim! I tačka. Neću polemiku ni sa kim više. Ovo pitanje se više neće postavljati! Juče, kad je čuo da ga Partizan hoće, on je odbio duplo bolji ugovor. Ja znam da će on da izgine za ovaj sveti dres. On je znao šta ga čeka, ali je rizikovao! Ja stojim iza njega, ja. Imali smo Stojkovića, Đurđevića, obojica su sada legende Partizana. Neću više da čujem dok sam ja direktor u Partizanu! Mi igramo fudbal, mi ovde pravimo Partizan koji će da prođe grupnu fazu Lige Evrope.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DAVOR

    24. novembar 2017 | 13:57

    Ostaje moje misljenje da sam kod Ozegovica prvi put u zivotu video centarfora ili srednjeg beka u ozbiljnom fudbalu da se plasi da ga lopta pogodi u glavu. I tako je kostao Partizan pobede protiv Dinama. A Ilijev svojim ulicarskim prozivkama samo pokazuje kakav profil ljudi vodi nas domaci fudbal.

  • Ocekivano

    24. novembar 2017 | 13:45

    Ivice sta je sa tobom?

  • Drćl

    24. novembar 2017 | 13:42

    Dinamo Kijev se kida sa šahtjorom za titulu... jači je dosta od Bate Borisova... Jang Bojsi prvi u Švajcarskoj... A bazel dobija mancester u najjacrm sastavu. Arsenal igra ligu evrope sa klincima. Keln je na dnu u bundes ligi.. Partizanova grupa uooste nije nesto laksa kao sto se ovde prica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA