≫ 

Tadić u inat svima: Gol i asistencija Srbina za demoliranje tužnog Evertona

"Sveci" se poigrali sa "karamelama", Arsenalov "minimalac" u Barnliju

  • 0

Čekali su dugo navijači Sautemptona da Dušan Tadić proigra ove sezone, gotovo da su izgubili strpljenje sa srpskim reprezentativcem, koji je, u inat svima njima, protiv Evertona odigrao meč sezone: gol i asistenciju upisao je bivši igrač Vojvodine u ubedljivoj pobedi "svetaca" protiv očajnog tima iz Liverpula - 4:1.

Tadić se majstorski snašao u 18. minutu na dodavanje Bartranda, izigrao Bejnsa i spretno loptu smestio u mrežu pored Pikforda.

Veliko olakšanje nastupilo je tada za našeg fudbalera koji se i dalje "traži" ove sezone, a ovaj gol i partija koju je prikazao u nastavku mogli bi da budu znaci da polako izlazi iz krize.

Do kraja poluvremena Evertonovo rekordno pojačanje Gilfi Sigurdson je izjednačio, ali to je, ispostavilo se, bilo sve sa napadačkog repretoara gostiju koji su u nastavku potonuli kao Titanik u engleskoj luci.

Sa dva gola, jednim na asistenciju Tadića, Čarli Ostin je najavio brodolom "karamela", a Dejvis je u finišu stavio tačku na njihovu agoniju četvrtim golom za "svece".

U Barnliju - pobeda Arsenala 1:0.

Očekivano, meč sa malo golova završen je kao i oba prethodna u duelima ova dva tima, "minimalcem" u korist čete Arsena Vengera koja je na krilima trijumfa u londonskom derbiju protiv Totenhema odigrala kvalitetno i na ovom gostovanju.

Strelac jedinog gola bio je aleksis Sančez, i to u 92. minutu iz penala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA