TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Sergej prelazi u Mančester junajted?

Portugalski stručnjak s velikom pažnjom prati nastupe srpskog reprezentativca i prema izveštajima italijanskih medija sačekaće leto da realizuje transfer

  • 9

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo ove sezone sa velikom pažnjom prati nastupe srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića u Laciju i sačekaće leto da krene u realizaciju transfera, piše italijanski Kalčomerkato.

Murinjo veruje da bi novi A reprezentativac Srbije bio odličan partner Polu Pogbi u veznom redu i delu terena gde bi iza njih dejstvovao Nemanja Matić.

Pored Junajteda 22-godišnjeg fudbalera posmatraju Juventus, Liverpul, Mančester Siti i Čelsi, a pominjali su se i Juventus i Real Madrid.

Lacio je u prošlom prelaznom roku, prema priznanju predsednika kluba Klaudija Lotita, odbio ponudu od 70 miliona evra za Milinković-Savića i poručio da je spreman da pregovara od juna 2018. godine uz cenu od 100 miliona.

Rimljani smatraju da cena može da mu skoči posle Mundijala u Rusiji i nastupa za reprezentaciju Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxxx

    27. novembar 2017 | 18:44

    Pa normalno da bi dobio radnu dozvolu u Engleskoj morao je da igra za reprezentaciju i to je Muslina skupo kostalo jer nije dozvoljavao da mu menadzeri sastavljaju tim kao sto rade sada!

  • TakoNekako

    27. novembar 2017 | 18:11

    Izgleda da je zbog toga morao da zaigra za Srbiju. Koliko znam kao stranac u Mančester ne može bez rerpezentativnog nastupa.?

  • BAnja luka delija

    27. novembar 2017 | 22:18

    To je taj mesi sto je covjeka otjerao sa klupe.sad ce on i kezman trljati rukice i kad potpise za mancu igrace za srbiju 5 % od onog sto zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA