≫ 

Šta je ovaj čovek Bogu zgrešio? Kazorla ide na DEVETU operaciju!

Muke po Špancu se nastavljaju...

  • 1

Arsenalov fudbaler Santijago "Santi" Kazorla (32) objavio je da mora na novu operaciju Ahilove tetive zbog koje ne igra od oktobra 2016. godine.

Nažalost, njegovim mukama kao da nema kraja...

Španac je ne tako davno najavio da se nalazi u završnoj fazi oporavka, ali sada je ponovo odložio povratak na teren jer su mu se javili bolovi na operisanom mestu.

Posle konsultacija sa doktorima doneta je odluka da još jednom ide "pod nož".

- Kao rezultat nelagodnosti koju imam prethodnih dana u predelu tetive, moraću ponovo u "teatar". Odlažem ponovo povratak na teren - "tvitnuo" je malerozni Kazorla.

Zbog čestih operacija Kazorlina karijera je ugrožena, međutim ne odustaje: želi ponovo da igra.

- I dalje imam motiv da igram i nadam se da će se to desiti, jer želim da uživam u svojoj najvećoj ljubavi, fudbalu.

Koliko je povreda teška svedoče i reči menadžera Arsenala Arsena Vengera koji ju je opisao kao "najgoru koju je ikad video".

Kazorlin pakao počeo je sa operacijom ligamenata kolena na koju se nadovezala rekonstrukcija Ahilove tetive, ali čak je i to bilo bezazleno u odnosu na ono šta ga je snašlo zbog infekcije koja mu se nakon toga pojavila i napravila potpuni košmar od života. Pošto nije locirana i adekvatno tretirana, oštetila mu je kost i osam centimetara tetive nakon čega je bio podvrgnut rekonstruktivnoj hirurgiji.

Doktori su mu posle toga odradili i estetski deo tako što su mu skinuli deo kože sa podlaktice i njime prekrili teško oštećeni operisani deo noge. Baš na tom mestu je istetovirao ime svoje ćerke.

U nedavnom intervjuu za Marku Kazorla je otkrio da su mu doktori u jednom momentu rekli da je mogao da ostane bez noge, rekli su mu i da bude srećan ako posle svega bude mogao da hoda, ali on je uvek bio motivisan i hrabar - verovao je da će se izvući i ponovo trčati za loptom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA