≫ 

U jednom danu dva premijerligaša dovela trenere!

Everton i VBA dobili su menadžere

  • 0

Engleski fudbalski stručnjak Sem Olerdajs dogovorio je saradnju sa Evertonom, prenosi Skaj sport.

Iskusni stručnjak prekinuo je odmor u Dubaju, jutros stigao na Ostrvo, realizovao poslednje detalje saradnje i zvanična promocija se očekuje uoči večerašnje utakmice protiv Vest Hema.

Everton je bez trenera od 23. oktobra i poraza od Arsenala kada je posle niza slabih rezultata otpušten Ronald Kuman. U međuvremenu ekipu je privremeno vodio Dejvid Ansvort.

Olerdajs je bez angažmana od kraja maja kada je podneo ostavku u Kristal Palasu, uprkos tome što je obezbedio opstanak klubu.

Everton ove sezone igra ispod očekivanja, nalazi se na 17. mestu, samo dva boda iznad zone ispadanja.

Osim toga engelski fudbalski stručnjak Alan Pardju postavljen je za menadžera Vest Bromvič Albiona, objavio je premijerligaš iz Birmingema.

Foto: Tanjug/AP

Pardju je potpisao dvogodišnji ugovor i dolazi umesto Tonija Pjulisa, koji je dobio otkaz jer čak na 11 mečeva nije ostvario pobedu.

On je bio bez posla od prošlog decembra kada je napustio Kristal Palas, a upravo će protiv tog tima debitovati na klupi VBA u subotu.

Prethodno je bio menadžer Redinga, Vest Hema, Čarltona, Sautemptona i Njukasla.

Fudbaleri VBA posle 14 utakmica imaju 12 bodova i zauzimaju 16. mesto na tabeli Premijer lige, samo dva više od opasne zone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA