Ipak ima karata za Zvezda - Keln: Delije požurite, ovo je poslednja šansa da gledate meč decenije

Na popularnom sajtu za trgovinu pojavile se karte za Zvezdin odlučujući meč

  • 19

Crvena Zvezda narednog četvrtka igra meč odluke u grupnoj fazi Lige Evrope. Protivnik je nemački Keln, a interesovanje navijača za utakmicu je ogromno, pa nema sumnje da će tribine stadiona "Rajko Mitić" biti krcate.

Iako su crveno beli pre nekoliko dana obavestili javnost da neće biti prodaje pojedninačnih ulaznica, šansa ipak postoji za one koji nisu obezbedili paket karata na vreme.

Naime, na sajtu "Kupindo" pojavile su se ulaznice, koje sudeći po zainteresovanosti, neće dugo biti u opticaju. U zavisnosti od tribine, cene karata se kreću od 1200 do 5000 dinara.

>>>Kelnu se neće svideti šta su fudbaleri Zvezde pevali na Marakani: Čak se i Donald nasmejao, pa zagrmeo uz Gobeljića, Savića i Stojkovića (VIDEO)

Sjajna prilika za one koji su spremni da izdvoje traženu svotu novca i 7. decembra se nađu na tribinama najvećeg srpskog stadiona.

Printskrin/Kupindo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oppp

    30. novembar 2017 | 16:56

    Ja imam dve karte za zapad ..... ne mogu da idem sprecen sam ..... u pitanju je 16 red ... sve se vidi kao na dlanu.... kupio sam za Arsenal.... na zalost ne mogu na Zvezda-Keln .... stavljam na aukciju ko ponudi najvise do 6 . Decembra dobice ih .... pocetna cena za obe karte je 10000 din...

  • Arkan

    30. novembar 2017 | 16:13

    Brate lupio sam ti minus, jer sam poceo da se smejen, u jednom trenutku pomisleo da ovo ozbiljno pitas u drugom trenutku kazem sebi ma brate nemoguce haha.

  • Ja...

    30. novembar 2017 | 16:09

    Bice dovoljno za proslavu pobjede a jedva cekam da ucutkamo ove maaale koji misle da su veliki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA