Kiks Valensije za Barsin mir na vrhu (VIDEO)

"Slepi miševi" upisali prvi poraz ove sezone u Primeri

  • 5

Fudbaleri Valensije imali su priliku da se približe Barseloni na vrhu tabele i tako šampionat učini još zanimljivijim, ali nisu uspeli u tome. Umesto toga, Barsa je čak povećala prednost na pet bodova u odnosu na "slepe miševe".

Hetafe je sprečio ekipu sa Mestalje da odnese bodove pobedivši reultatom 1:0. Imala je Valensija većim delom meča igrača više, ali nije uspela da "naplati" brojčanu prednost.

Bili su agilniji fudbaleri Valensije, pritiskali protivnika, ali bez većeg uspeha.

Odoleli su domaći u prvom poluvremenu, iako su u 25. minutu ostali bez Arambarija koji je za četiri minuta zaradio dva žuta kartona i rani odlazak u svlačionicu.

Pokušavali su gosti da terensku inicijativu pretvore u rezultat u drugom delu igre, ali je usledio "hladan tuš".

Markel Bergara je u 66. minutu spremno dočekao odbijenu loptu, raspalio "iz prve" i imao dosta sreće. Na putu ka golu lopta je zakačila defanzivca Valensija i prevarila Neta, za veliku radost na tribinama.

Pokušaji Valensije da stigne do izjednačenje do kraja utakmice nisu urodili plodom, pa su upisali prvi poraz ove sezone.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA