Sekretar Sudijske komisije: Partizan oštećen za penal protiv Vojvodine, Zvezdin gol protiv Bačke je regularan! (VIDEO)

Igor Radojčić je u analizi spornih situacija sa 20. kola istakao da protiv crno-belih nije dosuđen kazneni udarac, kao i da je golu Boaćija prethodio faul Milića nad golmanom Bačke

  • 21

Večiti rivali su ''kiksirali'' u 20. kolu Superlige i osvojili su po bod. Zvezda je igrala nerešeno protiv Bačke (2:2), a Partizan protiv Vojvodine (1:1).

Na obe utakmice bilo je spornih situacija koje su ponovo izazvale polemiku u javnosti, a naročito na društvenim mrežama i forumima navijača oba kluba.

U analizi suđenja i spornih odluka, gostujući na TV Arena sport, sekretar Sudijske komisije Igor Radojičić istakao je da je Partizan oštećen za penal protiv Vojvodine, kao i da Bačka nije oštećena u duelu protiv Zvezde kod prvog gola Boaćija, jer je tome nije prethodio faul nad golmanom Bačke.

- Svi govore o "remplovanju", ali ovo nije remplovanje. Igrač Vojvodine ide direktno na igrača Partizana da zaustavi ovaj napad. Ovo je prekršaj za kazneni udarac - rekao je Radojčić u emisiji "Pregled kola" na TV Arena sport o situaciji kada je Tavamba tražio penal.

On smatra i da Bačka nije oštećena protiv Crvene zvezde (2:2), neposredno pre gola Ričmonda Boačija za izjednačenje na 1:1. U duelu su bili igrač Zvezde Milić i golman Bačke Lučić.

- Milić stavlja nogu ispred golmana Bačke, ne ide na njega, zaustavlja se i pada preko golmana. Nema prekršaja ni golmana, koji je prvi stigao do lopte i izbio je, ni igrača koji je posle pao preko njega. Ovaj start je potpuno čist", istakao je Radojčić.

On je istakao i da ostale sumnjive situacije u ova dva meča nisu pogrešno rešene od strane sudija.

Pogledajte sporne situacije i šta je Radojčić rekao o njima:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    5. decembar 2017 | 14:22

    Sram te bilo Radojicicu! Backa je drasticno ostecena pred ocima cele fudbalske Srbije. Hajde samo neka probaju u derbiju. Odmah ulecemo i prekidamo utakmicu. Nece pomoci ni cela VS, a kamoli policija. Mec cemo sigurno prekinuti i necemo dozvoliti ni da se igraju utakmice u nastavku prvenstva. Ovo nije pretnja vec obecanje. Izvolite gospodo iz FS czv i sudijske organizacije, samo napored pa ce se umesati i UEFA.

  • CG

    5. decembar 2017 | 00:06

    Penal za CZ je smijesan i za predskolsku ligu. Nego, sad kad znamo da je Partizan opet ostecen, sto ce biti sa sudijom ? Napredovace ?

  • ROLA

    4. decembar 2017 | 23:50

    Partizan nije oštećen za penal i dva boda Partizan je oštećen i za penal dosuđen Zvezdi i za bod koji je uzela a ajos gore i koji put oštećen. Ovakvim suđenjem i Javor bi bio prvak kamo li Zvezda.Bojkot derbija neka gledaju Kokeze,Obradovici Piplice i ostale sudije bez obraza i poštenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA