Ibrahimović opet udario na Gvardiolu: U životu nisam sreo toliko nezrelu osobu

Nisu "cvetale ruže" Ibrahimoviću u Barsi, a jedan od razloga je španski trener

  • 7

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović izjavio je da se Pep Gvardiola tokom zajedničke sezone u Barseloni ponašao nezrelo i stalno "bežao" od razgovora i rešavanja problema. Ibrahimović to nije mogao da trpi, pa je rastanak bio logičan sled događaja.

- Prvih šest meseci je bilo odlično, ali je onda odlučio da menja sistem, taktiku i nije želeo da radi sa mnom. Hteo sam da razgovaram sa njim, ali svaki put kada bih ušao u svlačionicu on bi istog trenutka izašao. On je najnezrelija osoba sa kojom sam imao priliku da sarađujem u karijeri, jer ljudi rešavaju probleme, a on to nije radio. Mada, ne mogu da kažem da je loš čovek - izjavio je nekadašnji reprezentativac Švedske za Skaj sport.

Ibrahimović je otkrio da je zamerio Gvardioli što je celu taktiku podredio najboljem igraču Barselone Lionelu Mesiju, a da su svi ostali fudbaleri katalonskog kluba bili zanemareni. Španac se nije složio sa tom konstatacijom, te je usledio potpuni prekid komunikacije.

- Rekao sam mu da žrtvuje sve igrače zbog Mesija, a on mi je odgovorio da ne misli da je to tačno, ali da razume šta sam želeo da kažem obećavajući da će uskoro poraditi na rešavanju ovog problema - rekao je Ibrahimović i dodao da ga je od tog trenutka Gvardiola neprestano ostavljao na klupi i prekinuo svaku konverzaciju s njim.

Ibrahimović je u Barselonu stigao iz Intera leta 2009. godine, proveo je u klubu samo jednu sezonu i na 29 utakmica postigao 16 golova.

Sa Kataloncima je osvojio špansko prvenstvo, UEFA Superkup, dva španska superkupa i Svetsko klupsko prvenstvo, da bi se krajem letnjeg prelaznog roka 2010. godine preselio u Milan.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rvat

    13. decembar 2017 | 15:04

    Mislis da si bolji od Mesija, daleko si ti od toga. Kod tebe je sve na sirovu snagu.

  • Дејан

    13. decembar 2017 | 15:45

    Битно је да си само ти зрео а сви остали глупи....то си доказао толико пута...

  • icf

    13. decembar 2017 | 17:09

    Procitajte knjigu o njemu "ja sam Zlatan", covek me je odusevio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA