• 16

Stojkovićev šou tokom penala: Duga molitva na kolenima, pa eksplozija radosti koja je razbesnela Delije! (VIDEO)

Nije mogao da miruje Stojković tokom penala

  • 16

Iskusni Vladimir Stojković naučio je da se nosi sa mržnjom Delija, nije obraćao pažnju na njih tokom večitog derbija Partizan - Crvena zvezda, a posebno se opustio tokom penala.

Posle više od dve decenije bez penala u derbiju, Ožegović je iznudio penal i svašta se dešavalo dok nije došlo do izvođenja najstrože kazne.

Pešić je pokušavao da dekoncentriše Sumu, a onda je veliki trk ka protivničkom šesnaestercu napravio Vladimir Stojković.

>>>Ko je i zašto hteo da preuzme Jug? Došli su identično obučeni i napali "šipku" kad se najmanje očekivalo! Hronologija krvave tuče među Grobarima i propalog puča na derbiju! (VIDEO)

U jednom trenutku delovalo je čak da će uzeti loptu da izvede najstrožu kaznu, ali je samo ohrabrio Sumu i nije pogrešio.

Iako je njegov šut pročitan, bio je jak i lopta je prošla kroz ruke Borjanu.

Posebno je bilo teško Stojkoviću da gleda, čim se vratio na svoje mesto, klečeći je u molitvi čekao poslednji zvižduk Mažića i egzekuciju.

Kada je Suma zatresao mrežu, Stojković je euforično krenuo ka istočnoj tribini i slavio mahanjem pesnice, što je dodatno iznerviralo navijače Crvene zvezde.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Nit

    Stojke propalitetu jedan !

  • Kole

    Ružna prošlost odavno oproštena, bravo brate naš.

  • Pfc

    Ooooo Stojke Grobareeeee

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima