I to se dogodilo: Inter izgubio prvi put! (VIDEO)

Udineze iznenadio lidera u Milanu

  • 4

U Seriji A više nema neporaženih ekipa.

Lider italijanskog prvenstva Inter iz Milana izgubio je utakmicu prvi put od početka prvenstva, i to kod kuće, i to posle herojskog remija u minuloj rundi na terenu šampiona Juventusa: Udineze je zadao udarac "skvadri" Lućana Spaletija, bilo je 3:1.

"Zebre" su stampedom pregazile domaći tim, Masimo Odo komandovao je gostima u trećoj uzastopnoj pobedi koju su režirali jedini Italijan u prvoj postavi Friulijanaca Lazanja, te Argentinac Rodrigo Havijer de Pol iz penala i Čeh Antonin Barak, za konačan rezultat.

Pogodak za "neroazure" postigao je kapiten i prvi strelac tima Mauro Ikardi, minut pošto su gosti poveli preko Lazanje.

Inter nije imao ni sreće, u nekoliko prilika koje su kreirali igrači domaćeg tima, Perišić, Kandreva, Borha Valero nisu se proslavili, a svaka lopta koja je prošla do gola bila je ukroćena od strane 40-godišnjeg Albana Bizarija.

Argentinac na golu Udinezea jedan je od najzaslužnijih za trijumf gostiju koji je, posle Lazanje, najavio kapiten De Pol nakon što je sudija, posle VAR provere, utvrdio da je igrač Intera igrao rukom u kaznenom prostoru.

Gostima se posle drugog vođstva, nasuprot nervoznog rivala, otvorio veći prostor za kontraudare, Inter danas nije delovao kao tim kadar za preokret, a kada je Barak povisio na 3:1, bilo je jasno da "čitav plen" ide sa "Meace".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    16. decembar 2017 | 17:40

    Sve namestaljke svake nedelje top favorit iz jedne zemlje izgubi nista novo

  • Miloje Bubanja

    16. decembar 2017 | 18:03

    golman prodao utakmicu,golman intera,sta je sve odbranio, to ni snu nebi odbranio a sad od nekog udinezea primio 3 komada

  • kaurin

    16. decembar 2017 | 19:08

    Silni inter. Lol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA