Igrač koji je razdvojio Pešića i Boaćija na velika vrata se vraća u Zvezdu!

Milan Pavkov posle 16 golova u dresu Radničkog pokušaće da se nametne i Milojeviću

  • 27

Crvena zvezda bi za prolećni deo sezone u napadu mogla da bude jača za igrača koji je ove jeseni bio hit Superlige.

Sa 16 golova Milan Pavkov je na listi najboljih strelaca prvenstva "razdvojio" Zvezdin tandem Pešić (17)-Boaći (16), koji će mu, po svoj prilici, u januaru (makar na pripremama) biti saigrači i konkurenti za mesto u navali ekipe Dejana Milojevića.

>>> Prvi strelac Super lige poručuje: Terzić mi posle svakog gola šalje poruku!

Pavkovu je istekla pozajmica u Radničkom gde je ove sezone briljirao i najzaslužniji je za dobre rezultate Nišlija, ali sada mu predstoji prelazak na viši nivo igre: ili Zvezda ili odlazak u inostranstvo. Podsetimo, visoki napadač letos je prošao pripreme sa crveno-belima, bio je i licenciran za uvodnu fazu kvalifikacija Lige Evrope, ali je sa dolaskom Pešića pao u drugi plan, pa je prosleđen "Realu sa Nišave" - pokazalo se to kao pun pogodak!

Njegove igre i golovi nisu nešto što se tek tako može zanemariti. Na "Marakani" su pomno pratili učinak Pavkova i, po svemu sudeći, biće mu ukazana još jedna šansa.

- Trener Milojević je izrazio želju da vrati Pavkova, to ćemo i da učinimo jer bi trebalo respektovati igrača koji da 16 golova u Radničkom iz Niša- rekao je Zvezdan Terzić za Sportski žurnal.

Zvezda ne mora da brine iako se Pavkov ponovo ne snađe, jer, tvrdi Terzić, ponude za njega već postoje.

- Pozajmica u Radničkom je dogovorena do zime, obaveza mu je da se vrati u januaru. Imamo već inostrane ponude, videćemo šta ćemo da odlučimo. Trener Milojević računa na njega, obaveza mu je da se pojavi na prozivci 9. januara- dodao je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mica

    17. decembar 2017 | 10:23

    ja imam 70 godina a bolje igram od srnica

  • Alessandro

    17. decembar 2017 | 11:05

    Više puta poslednjih dana se "copy-paste" novinarima potkrada ista greška u tekstu. Molim vas gospodo da naučite da se trener Crvene zvezde ne zove Dejan već Vladan Milojević!

  • To miki

    17. decembar 2017 | 12:20

    Trener zvezde ima svetsko ponasanje i disciplinovano svaka pohvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA