SRBIN IZREŠETAO ALBANCA NA GOLU: Kakva bomba Sergeja Milinković Savića, Beriša pao na kolena pred našim reprezentativcem (VIDEO)

Briljirao je Milinković Savić u dresu Lacija i na gostovanju u Bergamu, gde je postigao dva gola u remiju protiv Atalante

  • 14

Sergej Milinković Savić nastavlja da briljira u Seriji A! Bio je centralna ličnost meča u Bergamu gde su Atalanta i Lacio remizirao sa 3:3, a upravo je Milinković Savić postigao dva gola.

Iako je njegov Lacio prilično loše počeo meč protiv Atalante u Bergamu gde je gubio od 22. minuta sa 2:0, posle golova Kaldare i Iličića, samo nekoliko minuta kasnije srpski reprezentativac je sa dva gola poravnao rezultat.

>>> Majstorija Sergeja u stilu Ronaldinja: Pogledajte neverovatno dodavanje posle kojeg je nastao haos na terenu! (VIDEO)

Najpre sjajnom solo-akcijom, da bi ubrzo je postigao još jedan gol i izjednačio je rezultat. Tada je odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora posle povratne lopte i u 35. minutu je rezultat 2:2 u Bergamu.

Malo je falilo da Atalanta povede i sa 3:0, pošto je u 23. minutu, samo minut posle gola Iličića, neverovatnu šansu imao Brajan Kristante, ali je njegov šut odbranio golman Lacija.

Ubrzo im se to osvetilo! Sergej Milinković Savić je prvo pogodio stativu samo minut-dva pre gola! A zatim je napravio novu majstoriju zbog koje će dodatno da izazove pažnju najvećih svetskih klubova, koji ga žele u svojim redovima po svaku cenu.

Prihvatio je loptu skoro kod centra, a zatim ju je poveo do ivice šesnaesterca, gde ni tri protivnička igrača nisu uspela da ga zaustave, uputio je fenomenalan šut koji se od stative odbio u mrežu iza leđa reprezentativnog golmana Albanije, Strita Beriše, koji nije stigao na vreme da reaguje, iznenađen potezom Srbina.

Pogledajte novu majstoriju Sergeja Milinković Savića:

Samo nekoliko minuta kasnije Milinković Savić je postigao i svoj drugi gol i izjednačio je rezultat.

Iz prve je šutirao posle asistencije Parola i uhvatio Berišu na krivoj nozi za totalno vraćanje Lacija u igru:

Atalanta je u nastavku ponovo povela preko Iličića koji je postigao gol sa bele tačke u 50. minutu. Delovalo je da su bliži pobedi, ali je Luis Alberto u 79. minutu postigao gol za izjednačenje i podelu bodova u Bergamu.

Serija A, 17. kolo:

Subota

Inter - Udineze 1:3
(Ikardi 15, Lazanja 14, De Paul 60 penal, Barak 77)

Torino - Napoli 1:3
(Beloti 64 - Kulibali 4, Zjelinski 25, Hamšik 30)

Roma - Kaljari 1:0
(Facio 90+4)

Nedelja

Verona - Milan 3:0
(Karaćolo 24, Kean 55, Besa 77)

Bolonja - Juventus 0:3
(Pjanić 27, Mandžukić 35, Matuidi 64)

Krotone - Kjevo 1:0
(Budimir 33)

Fjorentina - Đenova 0:0

Sampdorija - Sasuolo 0:1
(Matri 90)

Benevento - SPAL 1:2

(Kremonezi ag 59 - Flokari 64, 73)

Atalanta - Lacio 3:3

(Kaldara 19, Iličić 22, 50 pen - Milinković Savić 27, 35, Luis Alberto 79)

Tabela:

Napoli 42, Juventus 41, Inter 40, Roma 38, Lacio 33, Sampdorija 27, Atalanta 24, Milan 24, Fiorentina 23, Torino 23... Đenova 14, Spal 14, Verona 13, Benevento 1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA