≫ 

Zbog ovoga je Mesi nedodirljivi kralj i zaslužuje Zlatnu kopačku: Ronaldu ovo nikada ne bi palo na pamet kada je sam pred golom (VIDEO)

Neverovatna nesebičnost najboljeg strelca Evrope, koji je lagano mogao da uveća svoj golgeterski saldo, ali je izabrao sigurniju opciju za svoj tim

  • 13

Fudbaleri Barselone dobro su počeli meč protiv Derportiva na Kamp Nou gde su do poluvremena poveli sa 2:0. Prvi gol postigao je Luis Suarez, posle asistencije Lionela Mesija, koji je bio sam pred golom i mogao je da bira gde će da šutira.

>>> SRBIN IZREŠETAO ALBANCA NA GOLU: Kakva bomba Sergeja Milinković Savića, Beriša pao na kolena pred našim reprezentativcem (VIDEO)

Ipak, opredelio se da doda do Urugvajca, kojem je ostalo samo da plasira loptu u nebranjenu mrežu i da donese Barsi prednost od 1:0.

Nju je kasnije uvećao Paulinjo, koji je odlično ispratio odbitak od stative nakon udarca Mesija u 41. minutu.

Foto: AP/Tanjug

Mesi je uoči utakmice dobio zlatnu kopačku kao najbolji strelac u sezoni 2016/17, kada je postigao 37 golova!

Trenutno je Mesi ove sezone na brojci od 14 golova i mogao je dodatno da poboljša svoj skor, ali je odluičio da pokaže nesebičnost i kolegijalnost.

Možemo samo da nagađamo šta bi u ovakvoj situaciji uradio njegov najveći konkurent Kristijano Ronaldo. Malo je verovatno da bi asistirao kada i sam može da postigne gol.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    17. decembar 2017 | 22:16

    Messi je za Ronalda tata. Tog Ronalda svi velicate zato sto daje nzm koliko golova i Mesiju da namestaju u ekipi da daje golove imao bi vise od Ronalda, Messi ima pas, dribling, sut, a Ronaldo nema nista

  • Kale

    18. decembar 2017 | 06:51

    Najbolji igrac svih vremena bez konkurencije Leo Mesi

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    18. decembar 2017 | 06:40

    Роналдо је Краљ,,, и у фудбалу и јео човјек нека овај пекинезер да 1 посто пара у хуманитарне сврхе,, колико је дао Роналдо,, и нећу да вас чујем незнслице

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA