≫ 

Novi Milinković Savić zaludeo Italiju: Srbin maestralno odbranio penal Džeku i odveo Torino u četvrtfinale Kupa! (VIDEO)

Velika partija potencijalnog srpskog reprezentativca

  • 2

Fudbaleri Torina za kratko vreme dva puta su pokorili Rim!

Najpre je tim Siniše Mihajlovića savladao Lacio u Seriji A (3:1), a onda je na red došla i Roma u okviru osmine finala nacionalnog Kupa - i tu su Bikovi bili naoštrenih rogova, upisana je pobeda 2:1, za koju je najzaslužniji bio srpski golman Vanja Milinković-Savić koji je u 77. minutu odbranio penal najboljem strelcu "Vučice" Edinu Džeku i trasirao put ka pobedi.

U tom momentu Torino je golovima De Silvestrija (39. minut) i Edera (73. minut) vodio 2:0, pa je njegovo maestralno čitanje penala bosanskohercegovačkog golgetera bilo ključno da se odbije najjači nalet domaćeg sastava.

Imao je Vanja još nekoliko odličnih intervencija, praktično je "spustio roletnu" na golu i ulio sigurnost čitavoj ekipi da istraje u borbi sa favorizovanim Rimljanima.

Do kraja, Roma je ipak uspela da zatrese mrežu i uvede meč u dramu, strelac je bio Šik, međutim, igrači Torina su izdržali najveći pritisak i idu uzdignuta čela iz prestonice.

Bio je ovo, definitivno, najbolji meč srpskog golmana od dolaska u Torino letos i možda najava da bi Mihajlović u nastavku sezone mogao češće da ga koristi.

Njegov brat, igrač Lacija Sergej, fudbaler je o kome Italijani u superlativima pišu gotovo svakodnevno, a, evo, polako i Vanja krči put ka slavi na Apeninima.

Pogledajte sjajnu intervenciju srpskog golmana protiv Rome.

Pogledajte i najzanimljivije momente sa utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velja89

    20. decembar 2017 | 21:08

    On, Rajković i Svilar od golmana moraju biti na svetskom :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA