≫ 

Inter čini sve da spreči jedan od najvećih transfera ikada!

Kapitenu Neroazura biće ponuđen novi ugovor, gde će dobiti znatno veću platu, a takođe će i otkupna klauzula biti veća za 20 miliona

  • 3

Italijanski fudbalski klub Inter namerava da u januaru produži ugovor svom najboljem igraču Mauru Ikardiju do 2023. godine i povisi izlaznu klauzulu sa trenutnih 110 na 130 miliona evra, prenosi Gazeta delo sport.

Ikardiju postojeći ugovor sa Interom ističe 30. juna 2021. godine, a prema novom bi mu godišnja plata porasla sa dosadašnjih četiri i po na sedam miliona evra.

Argentinski napadač igra najbolju sezonu u karijeri, na 17 prvenstvenih utakmica postigao je isto toliko golova i vodi na listi strelaca Serije A.

Njegov dosadašnji rekord je 22 gola koliko je dao u sezoni 2014/2015 kada je završio kao najbolji golgeter lige.

Kao najozbiljni kandidat za angažovanje igrača koji je u Inter stigao 2013. godine iz Sampdorije i na 142 utakmice postigao 88 golova spominjao se Real Madrid, koji je bio spreman da izdvoji sumu veću od 100 miliona evra za Argentinca.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA