Zvezda objavila snimak kako je Milojević delio lekcije igračima tokom "ševe u krugu": Bilo je tu i dodavanja petom bez gledanja (VIDEO)

Iz Ljutice Bogdana stiže kompilacija najboljih jesenjih "ševa"

  • 2

Da dobra atmosfera vlada među fudbalerima Crvene zvezde vidljivo je golim okom. Na terenu požrtvovani, borbeni, spremni da "izginu" jedan za drugog, a van njega raspoloženi, spremni za šalu, stalno ističući drugarstvo i međuljudske odnose.

Motom musketara - svi za jednog, jedan za sve - Zvezdini prvotimci stvorili su snažnu vezu u kojoj je najveći dobitnik fudbalski klub koji ponosno predstavljaju.

Sve je lakše uz pobede i dobre rezultate, ali atmosfera počinje da se gradi na treninzima. Da najmlađi ponese opremu, da onaj ko "dobije" kroz noge ostane u "krugu", sve je to deo "zdravog" načina rada.

Često se i treneri uključe u popularnu "ševu" što daje dodatni "šmek" celom treningu. Upravo takav video stiže iz Ljutice Bogdana. Kompilacija najboljih jesenjih "ševa" i puno nasmejanih lica, a među njima i aktivno uključeni Vladan Milojević koji je pokazao da se odlično snalazi u datoj situaciji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi bk

    22. decembar 2017 | 14:37

    Vladan Milojević,Dejan Radonjić,Dejan Savić i Nenad Peruničić = KRALJEVI Zvezda je život,sve ostalo su sitnice ....

  • Milos

    22. decembar 2017 | 15:24

    Donald mi najzesci kad se smeje, icepa se ceo covek 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA