Liverpul režirao ludnicu: Redsi vodili sa 2:0, Arsenal uz bombu preokrenuo za 6 minuta, pa ispustio pobedu! (VIDEO)

Svašta se desilo na startu 19. kola!

  • 2

Fudbaleri Arsenala i Liverpula remizirali su sa 3:3 na Emirejtsu, pošto su gosti ispustili 2:0 i sve "zakuvali".

Sve je počelo golom Kutinja glavom u 26. minutu, a delovalo je da je Liverpul na idealnom putu od 52. kada je Salah pokazao novu dominaciju.

Egipćanin je, bez dileme, najbolji igrač dosadašnjeg dela Premijer lige, to je potvrdio plesom od centra do 16-erca Arsenala, kada je prvo kombinovao sa Firminom, a zatim idealno zakucao loptu u mrežu.

Ipak, Liverpul ne bi bio Liverpul kada sebi ne bi potpuno zagorčao sudbinu.

Već u prvom sledećem napadu, odbrana je statirala pri ubacivanju Beljerina, nije tu zaostajao ni golman Minjolea, samo je loptu Sančeza ispratio raširenih nogu - 1:2!

Arsenal je tada krenuo raširenih krila, Džaka je posle raspalio po lopti sa 25 metara i poslao je pod prečku, ali je i ovde belgijski golman pripomogao traljavom intervencijom.

I onda, samo šest minuta posle prvog gola, Arsenal je preokrenuo! Presečen je pas na sredini, a bezobrazna asistencija Lakazeta pretvorena je u pogodak Ozila, što nije bila završna reč na utakmici.

U 71. minutu, Firmino je zatresao mrežu u ludom meču za 3:3, što ipak više odgovara Redsima, iako imaju za čime da žale. Liverpul ima sada 35 bodova i na četvrtom je mestu, Arsenal je na petom sa 34 i ispod crte za Ligu šampiona.

Siti ima 52 boda, Junajted 41, Čelsi 38 bodova, s time da vodeći trio ima po utakmicu manje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA