≫ 

Supermen koji je vratio Zvezdu iz mrtvih: Milojević najbolji srpski trener u 2017. godini (FOTO) (VIDEO)

Posle dobrih rezultata sa Panioniosom i velikog uspeha sa crveno belima, Milojević zasluženo dobio priznanje FSS

  • 14

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević dobitnik je "Zlatne lopte" za najboljeg srpskog trenera u 2017. godini u izboru Fudbalskog saveza Srbije.

Ostvareni rezultati sa crveno belima, ali i sa grčkim Panioniosom, preporučili su Milojevića za priznanje koje je i dobio. Uspesi koje je ostvario u Grčkoj nisu prošli nezapaženi, a poziv Zvezde je prihvatio bez mnogo razmišljanja.

Od početku mandata u Ljutice Bogdana, imao je jasnu viziju kako Zvezda treba da izgleda i sproveo je u delo. Fantastičnu godinu samo je zaokružio nagradom za najboljeg trenera.

- Kao prvo da se zahvalim za izuzetno priznanje, pre svega bih hteo da naglasim da je za mene lično ovo bila izuzetna trenerska godina. Sa Panioniosom, bili smo na korak od istorijskog plasmana u Ligu šampiona, posle toga je došao poziv mog voljenog kluba da preuzemem Zvezdu.

Čvrsto na zemlji, prepuštajući slavu igračima, Milojević je brzo postao omiljen među navijačima, ali ističe da ga još više rada tek čeka.

- Nikad se nisam obazirao na ono iza, evo prvi put gledam na sve lepe trenutke, ne mogu da ne kažem da iza svega stoji moja porodica, posle stručni štab. Najzaslužniji su igrači koji su vratili Zvezdu tamo gde pripada, obradovali armiju navijača svuda na svetu. Zahvalio bih se i upravi Zvezde na ukazanoj šansi da vodim svoj voljeni klub. Ovo je, kao što znate, jedna obaveza više, na meni je da vredno radim sa svojim igračima, više nego u 2017. godini - izjavio je Vladan Milojević.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    24. decembar 2017 | 14:29

    Apsolutno zasluženo! Što se tiče Evrope, realna očekivanja su bila 3.pretkolo a čovek nam obezbedio proleće. A što se tiče naše lige mislim da uzimamo s pola gasa i po meni na prvom mestu je upravo Milojević najzaslužniji.

  • Ja...

    24. decembar 2017 | 15:27

    Svaka cast care

  • Igor Grobar

    24. decembar 2017 | 17:36

    Ljudi ja sam grobar svadja i hate komentari nisu potrebni srbija je ove godine otisla na mundijal a pfc i czv u ligu evrope treba da budemo ponosni a ne da se svadjamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA