≫ 

FSS surovo odgovorio Zvezdi: Nije tačno da niste pozvani, evo i dokaza da su vam uručene pozivnice (FOTO)

Da li je bojkot dodele Zlatne lopte od strane čelnika crveno-belih samo nastavak rata između rukovodstva Zvezde i FSS-a?

  • 36

Iako je trener Crvene zvezde proglašen za najboljeg trenera u Srbiji od strane FSS-a, na svečanosti u Kraun Plazi nije bilo nikoga od predstavnika uprave kluba sa Marakane.

Kako su prvobitno objasnili, niko ih nije pozvao , ali je sada stigao odgovor FSS-a, koji demantuje to, a u prilog tvrdnje daju dokaz u vidu poslatih mejlova, gde se napominje da se uruči poziv predsedniku kluba Svetozaru Mijailoviću, generalnom direktoru Zvezdanu Terziću i sportskom direktoru Mitru Mrkeli.

Takođe, iz Saveza je u prilogu i odgovor sa Marakane da su pozivi prosleđeni, a i portparol Saveza Milan Vuković demantovao je da poziv nije uručen ljudima sa Marakane.

- Kao portparol Fudbalskog saveza Srbije obaveštavam vas da je FK Crvena zvezda uredno dobila poziv mejlom na svečanost „Zlatna lopta“ o čemu pretpostavljam portparol FK Crvena zvezda nije bio blagovrenemo obavešten. Takođe, u prilogu je i dokument koji potvrđuje da je rukovodstvo Zvezde pozvano na svečanost.

Pogledajte i mejlove koji su dokaz da je rukovodstvo Zvezde dobilo poziv:

Foto: FSS
Foto: FSS
Foto: FSS
Foto: FSS

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika crni

    24. decembar 2017 | 19:36

    Izgleda da lisica nosi postu ovima iz fk komšinice. Pismo je izbačeno iz upotrebe već godinama komunikacija se odvija isključivo mejlovima u svakoj poznatoj firmi je tako.

  • NekoIzMase

    24. decembar 2017 | 19:38

    Pisali email u 02:42 ujutru?

  • Republika Srpska

    24. decembar 2017 | 20:58

    Ma ovi iz rupe su sami sa sobom posvadjani.Uvek im je neko treci kriv za sve....lopovluk nevidjeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA