Real spremio 200 miliona za trojicu fudbalera: Zidanu su, pod hitno, potrebna pojačanja!

Dvojica su iz Serije A i jedan iz Primere...

  • 5

Predsedniku Real Madrida Florentinu Perezu teško je pao poraz u El Klasiku u Madridu (3:0) i čak 14 bodova manje od Barselone i zato je spreman da u januaru investira 200 miliona evra za transfere golgetera Intera Maura Ikardija, defanzivca Milana Leonarda Bonućija i golmana Atletik Bilbaa Kepe Arizabalage, prenosi španski list Gol.

Perez želi nove "galaktikose", a Ikardi je označen kao prioritet, posebno zbog čestih povreda Gereta Bejla i slabe forme Karima Benzeme što se najbolje videlo u meču protiv Barselone, pa će u Milano otići ponuda od najmanje 100 miliona evra.

Inter je odbacio mogućnost da se odrekne kapitena, Ikardi je srećan na "Ðuzepe Meaci", ali Pereza i Real je retko ko uspeo da odbije.

Foto: AP/Tanjug

Drugi na meti je Bonući koji od letošnjeg dolaska iz Juventusa u Milan ne igra u skladu sa očekivanjima i čak se italijanski štoper sam ponudio Perezu jer nema nameru da se zadržava u klubu sa očajnom sezonom.

Treće pojačanje je već dogovoreno usmeno, Kepa bi trebalo da bude konkurencija Kejloru Navasu i boriće se za mesto prvog golmana.

Interesantno je da je Real letos doveo samo Tea Ernandeza iz Atletika i Danija Sebaljosa iz Betisa, ali oni imaju malu minutažu, dok su ekipu napustili ozbiljna imena poput Pepea (Bešiktaš), Džejmsa Rodrigeza (Bajern) i Alvara Morate (Čelsi).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stefan

    25. decembar 2017 | 12:16

    Boze me sacuvaj dovodi ikardija coveka koji je pola golova na tacnu dao....Dobar ali nije klasa za real ! Druze dovedi Obamejanga decko vec 3 godine prvi strelac bundes lige i klasa je ! Dovedi Bonucija ! A Navas decko kida kako brani znaci samo ovom Perezu nevalja zapeo za golmana a covek u el klasiku spasao real od jos sigurno 3 gola....Glupi Perez....

  • Matija Tadić

    25. decembar 2017 | 12:06

    Ikardija nece dobiti a ovu dvojicu mogu mada im nista nece pomoci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA