Neverovatno pravdanje Murinja posle kiksa od Barnlija: 300 miliona nije dovoljno za pojačanja, Siti kupuje bekove po ceni napadača (VIDEO)

Menadžer Junajteda "pecnuo" i ekipe iz Londona

  • 8

Fudbaleri Mančester junajteda, uspeli su zahvaljujući Džesiju Lingardu u nadoknadi vremena da stignu do boda protiv Barnlija, što je samo jedan u nizu neuspeha "crvenih đavola" ove sezone.

Nadali su se navijači Junajteda da je konačno došao trenutak da se prekine višegodišnji post kada je u pitanju šampionska titula Premijer lige, ali će i ove sezone to ostati "sanak pusti".

Iako su dobro počeli, fudbaleri Junajteda su posustali i dozvolili gradskom rivalu da se "odlepi" na vrhu tabele sa 12 bodova prednosti i utakmicom manje.

>>>Bivši igrač Mančester junajteda postao monah: Smučili mu se novac, žene, noćni klubovi, besna kola... (VIDEO)

Mnogo novca je uloženo, ali rezultati izostaju. Ipak, Murinjo insistira da 300 miliona funti nije dovoljno za pojačanja kako bi se "napao" trofej Premijer lige.

- Jednostavno, to nije dovoljno para - izjavio je Murinjo.

Portugalski stručnjak je u svom stilu uputio "otrovne strelice" na račun Junajtedovih rivala.

Foto: AP/Tanjug

- Kada govorite o odgovornosti za osvajanje Premijer lige, Čelsi, Arsenal i Totenhem to nemaju. Mi je imamo zbog istorije ovog kluba - rekao je Murinjo.

Menadžer "đavola" se kratko osvrnuo na svoju ekipu, a potom se dotakao i finansijske moći Mančester sitija.

- Nalazimo se u drugoj godini i pokušavamo da rekonstruišemo tim za koji svi znate da nije jedan od najboljih na svetu. 300 miliona nije dovoljno da se takmičite s njima, Mančester siti kupuje bekove koji koštaju kao napadači, mi to ne možemo - ističe Žoze Murinjo.

Posle novog neuspeha, proširile su se i spekulacije o njegovoj budućnosti u Mančesteru, ali vreme će pokazati da li se Murinjo sprema otkaz ili novac za nova pojačanja.

Ponovo smo primili us*ane golove, zato imamo lošu situaciju i to se odrazilo na igru. Trebaju mi igrači kojima mogu da verujem, koji mi veruju i koji prihvataju rizik, koji se ne boje da izgube i ili negativne reakcije publike i srećan sam zbog njihovog karaktera - objasnio je Murinjo posle meča.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cole

    26. decembar 2017 | 22:25

    Izvikan trener, nula od coveka.

  • Boki

    26. decembar 2017 | 21:46

    Sraman je fudbal koje igraju tvoje ekipe.

  • samo iskeno

    26. decembar 2017 | 21:40

    Alo specijalni, Lester osvoji titulu sa duplo mNje para, tako da nemoj da se hvatas za kintu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA