Kokeza brutalno isprozivao Terzića: Pitajte Žarka Zečevića za koga navija taj menadžer na privremenom radu u Zvezdi!

Nastavlja se rad između vodećih ljudi FSS-a i Zvezde

Rat između prvog čoveka FSS-a Slaviše Kokeze i Zvezdana Terzića ne smiruje se mesecima, a očigledno ratne sekire neće biti zakopane u 2017. godini.

Tačnije, borba između prvog čoveka Saveza i generalnog direktora Zvezde može da bude samo još žešća nakon intervjua koji je Slaviša Kokeza dao za Nedeljnik, u kome je žestoko isprozivao Zvezdana Terzića.

>>> FSS surovo odgovorio Zvezdi: Nije tačno da niste pozvani, evo i dokaza da su vam uručene pozivnice (FOTO)

On je izneo podatke da je FSS dao novac Zvezdi kada joj je on bio najpotrebniji i da nije tačno da nije pomagao klubu sa Marakane. Takođe, Terzića nije oslovljavao, ali ga je u više navrata nazivao menadžerom sa privemenim radom u Zvezdi, a takođe je aludirao i da navija za Partizan i da o tome može najbolje da posvedoči Žarko Zečević.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

- I Zvezda i Partizan su dobili novac od FSS-a za zamenu treve na njihim stadionima. FSS je finansirao postavljanje sijalica i reflektora na stadionu Rajko Mitić i donirao Partizanu 100.000 evra za postavljanje video nadzora i deo sredstava za postavljanje ograde oko stadiona.

- Nažalost, jedan funkcionier Crvene zvezde kaže da tom klubu FSS nikada nije pomogao. To je laž. FSS je u julu 2016. godine pozajmio Crvenoj zvezdi više od 800.000 evra, zahvaljujući kojima je uspela da reši obaveze prema svojim bivšim igračima kako bi prošla monitoring UEFA i obezbedila uslove za takmičenje u Evropi. Ovo nisu kafanske priče, već o tome postoji dokumentacija u FSS.

Foto: Marko Todorović

- Kada sam došao na čelo Saveza, taj funkcionier, to jest menadžer na privremenom radu u Crvenoj zvezdi rekao nam je da će taj novac biti vraćen, po ugovoru, u periodu od dva-tri meseca. Došli smo, međutim, u situaciju da taj novac nije vraćen kada je bilo dogovoreno i onda je FSS morao da obezbedi određen broj donacija kako bismo isplatili plate u Savezu.

Usledilo je  pitanje novinara Nedeljnika o Terzićevoj izjavi da ide na kafu u Humsku, ali da ne svraća na Marakanu, a tada je Kokeza surovo isprozivao generalnog direktora Zvezde, tako što mu ponovo nije pomenuo ime, ali je bilo jasno da misli na njega.

- Od kad sam postao predsednik FSS-a, nisam još bio na kafi ni u Partizanu ni u Zvezdi. Moj posao nije da ispijam kafe, već da pomažem srpskim klubovima. O tome koliko je menadžer na privremenom radu u Crvenoj zvezdi popio kafa i ručkova pojeo u Humskoj najbolje može da priča Žarko Zečević.

Foto: A. Nalbantjan

- Javnosti se neke stvari pogrešno plasiraju, kao da Zvezda ima sukob sa FSS ili sa mnom, što apsolutno nije istina. Imamo samo slučaj jednog menadžera, koji je na privremenom radu u Crvenoj zvezdi, koji po svim kriterijumima, i navijačkim i fudbalskim i ljudskim, ne pripada Crvenoj zvezdi. A koliko je ko Zvezdaš najbolje je i to da pitate Žarka Zečevića, koji odlično zna za koga navija taj menadžer koji je na pripvremenom radu u Zvezdi. Pa ko je njega doveo na mesto predsednika FSS-a? Da li ga je doveo neko iz Zvezde ili Žarko Zečević?

Foto: Marko Todorović

Ponovo je usledilo pitanje da je apsurdno da jedan drugog optužuju da su Partizanovci, posle čega je Kokeza optužio Terzića i da je želeo da određuje igrače koji treba da igraju u reprezentaciji.

- Ovde je problem što menadžer na privremenom radu u Zvezdi želi da privatizuje Savez isključivo zarad sopstvenog profita. Tu dolazimo do problema u ličnom odnosu između njega i mene. Konkretno - problem je nastao kada sam mu rekao da ne može da mu se ispuni zahtev koji je postavio u mojoj kancelariji, da on određuje dva ili tri reprezentativca u A timu i još tri ili četiri u mladoj reprezentaciji - rekao je Kokeza za Nedeljnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Runi

    28. decembar 2017 | 15:50

    Kokeza nemoj vise da im cutis , raskrinkaj obesne menadzere...

  • Lazarevic

    28. decembar 2017 | 14:33

    Terziću vrati pare savezu, nemoj da se praviš LUD!

  • Mili

    28. decembar 2017 | 15:40

    Terzicu idi iz naseg fudbala, samo ga unistavas i podrivas. sram te bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA