Ronaldo ozbiljno isprozivao i optužio Barselonu: Da li ovako želi da utiče na dva najveća transfera?

Nekada najbolji fudbaler sveta ističe da Real Madrid mnogo bolje tretira igrače iz Brazila od katalonskog giganta

  • 1

Nekada najbolji fudbaler sveta Brazilac Ronaldo izjavio je da Barselona nije klub za igrače iz njegove domovine, već Real Madrid.

Ronaldo je igrao za oba španska velikana, prvo u Barseloni u sezoni 1996/1997, a kasnije i u Realu od 2002. do 2007. godine, i smatra da Brazilci nemaju najbolji tretman u klubu sa Nou Kampa.

>>> Obnažila se seksi supruga Zube Ronalda i raspametila sve koji je prate na Instagramu (FOTO)

- Osećao sam se mnogo srećnije i bio sam povezaniji sa Real Madridom, uprkos tome sam imao odličnu godinu u Barseloni što se tiče života i igara. Na kraju, sve se loše završilo, kao u Nejmarovom slučaju. Barselona je uvek imala problem sa Brazilcima, Romariom, Ronaldinjom, Nejmarom i sa mnom. Imali smo loš tretman, iako smo mnogo doneli klubu - rekao je Ronaldo za "Esporte Interativo".

Ronaldove reči dolaze u trenutku kada Barselona ima veliku želju da dovede njegovog zemljaka Felipea Kutinja, odnosno kada je Real zainteresovan za Nejmara, koji je letos prešao u Pari Sen Žermen iz Barselone za rekordnih 222 miliona evra.

Trenutno od Brazilaca za Barselonu nastupaju Paulinjo i Rafinja, dok su u Realu zamenik kapitena Marselo i Kazemiro.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA