≫ 

Gej fudbaler u Zvezdi? Evo šta Terzić kaže o tome!

Uspeh Zvezde mogao bi da utiče na Terzićevu frizuru

  • 7

Prvo mesto na tabeli Superlige, kao i plasman u Ligu Evrope posle 25 godina daje svima u klubu prostora za miran i opušteniji kraj godine, pa je tako generalni direktor crveno-belih u intervjuu za SOS kanal odgovarao na zanimljiva pitanja. 

Pešiću dajem po 2.000 evra za svaki gol i asistenciju: Terzić otkrio tajnu efikasnosti Zvezdinog golgetera!

Ben, Milunović, Katai, Ivanić jesu želje svih navijača, ali prema rečima Zvezdana Terzića i oni, kao i sva ostala pojačanja, kako god se zvala, moraju da ispune jedan bitan uslov:

-Ne bih doveo gej fudbalera u Zvezdu. Ipak smo mi vaspitavani u patrijarhalnom, tradicionalnom i pravoslavnom duhu i taj igrač bi se osećao neprijatno u svlačionici Crvene zvezde.

Klub iz Ljutice Bogdana očekuje borba sa moskovskim CSKA u februaru, mnoge navijače cela sezona podseća na Bari. I jedno je sigurno, posle ove izjave, čak će i navijači protivničkog kluba navijati da se to dogodi.

- Ukoliko Crvena zvezda uđe u finale Lige Evrope, učiniću sve sto tražite od mene. Čak i da ofarbam kosu u boje srpske zastave kao taj Francuz kada je Monpelije osvojio titulu - kaze Terzić

Sve su glasnije priče o dolasku Bena iz Olimpijakosa u Zvezdu, a promocija igrača na Rajku Mitiću neće biti zanimljiva kao što je to očekivao novinar SOS kanala jer Terzić ne namerava da maskira ni sebe ni igrača, kao što su to neki klubovi radili.

- Ne verujem da bih Benu navukao bilo kakvu masku na glavu tokom promotivne konferencije, ali ću učiniti sve da ga dovedem jer se Milojević kune u njega

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    30. decembar 2017 | 09:39

    Ti vaspitan patrijahalno i u pravoslavnom duhu? Ni sam ne vjeruješ u nebuloze koje širiš...Al' ima njih koji ti se dive...

  • Stefi

    30. decembar 2017 | 01:17

    Bravo Terzo majstore!

  • Gox

    30. decembar 2017 | 07:11

    Svi koji se češljaju na stranu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA