Samo Ronaldo može da se pohvali ovakvom kolekcijom pehara: 5 zlatnih lopti, 4 zlatne kopačke, 3 FIFA nagrade... (FOTO)

Fudbaler Reala uživa u rodnom Portugalu posle uspešne godine u kojoj je prigrabio nekoliko trofeja

  • 4

Kristijano Ronaldo je imao fenomenalnu 2017. godinu, a već na početku 2018. Ronaldo je odlučio da podseti javnost na individualna dostignuća.

Ronaldo je iskoristio pauzu kako bi posetio rodni grad, a lepo vreme u Portugalu "nateralo" je prvu zvezdu Reala da "ispozira" sa nagradama koje mu pripadaju.

>>> Detalj sa El Klasika koji je svima promakao: Pogledajte reakciju Mesija nakon što je napucao Ronalda u glavu! (VIDEO) (FOTO)

U majici kratkih rukava, sa prelepim pogledom u pozadini, najbolji fudbaler sveta u 2017. godini izneo je na "sunce" svoju pozamašnu kolekciju.

- Kada sam igrao na ulicama Madeire i sanjao da dostignem fudbalske visine, nisam mogao da zamislim da ću jednog dana napraviti ovakvu fotografiju.

- Ovaj trenutak, pre svih, posvećujem svojoj porodici, prijateljima, saigračima i trenerima od kojih sam uvek učio i mnogim drugima koji rade u klubu i reprezentaciji. Konačno, posebno hvala mojim navijačima. Ovi su i vaši trofeji - napisao je Ronaldo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA