≫ 

Juve izbacio Torino: Miha kipteo od besa, urlao na sudiju, a imao je dobar razlog (VIDEO)

"Bjankoneri" se plasirali u polufinale italijanskog Kupa, drugi gol u režiji Mandžukića sporan

  • 0

Fudbaleri Juventusa plasirali su se u polufinale itaijanskog kupa posle pobede nad gradskim rivalom Torinom rezultatom 2:0 pred svojim navijačima.

Pobedu "bjankonera" režirali su strelci Daglas Kosta i Mario Mandžukić, ali i loše sudijske odluke, ako pitate trenera "bikova" Sinišu Mihajlovića.

Tačnije, ona koja je prethodila drugom golu Juventusa u 67. minutu.

Naime, glavni arbitar nije video očigledan prekršaj Kedire na Akvahu na tridesetak metara od gola gostiju, usledio je protivudar i pas ka Mandžukiću kome se lopta srećno odbila, a Hrvat manirom najiskusnijih finišera lobovao srpskog golmana Vanju Milinković Savića.

Burno je reagovao Mihajlović odmah posle, verbalno se obrušio na sudiju Danielea Doverija, urlao je, svašta mu rekao i pravo je čudo kako ga ovaj nije isključio. Nije Miha mogao da se suzdrži uzbog nepravde koja je nanesena njegovom timu i direktno uticala na to da Juve "patosira" Torino.

Foto: RAI 1

Strelac vodećeg gola za ekipu Maksa Alegrija bio je Kosta, koji je u datoj situaciji sjajno nanišanio i volej udarcem pogodio gornji desni ugao gola Milinković Savića. Iako dvometraš, srpski čuvar mreže nije imao šanse da zaustavi zaista sjajan udarac Brazilca.

Pogledajte na prvom snimku situaciju zbog koje se digla buka, a na drugom reakciju Mihajlovića.

U polufinalu, juventus će igrati protiv Atalante koja je iznenadila Napoli na strani pobedom od 2:1.

Drugi polufinalni par čine Lacio i Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA