≫ 

Oglasio se i Željko Pantić posle kazne za Zvezdu i Partizan: Citirao je stihove uz koje su se Delije smejale! (FOTO)

Novinar Partizanove televizije čestitao potpredsedniku Partizana Vladimiru Vuletiću

  • 35

Vest o kzanama koje je UEFA izrekla Zvezdi i Partizanu definitivno je vest dana u srpskim medijima. Evropska kuća fudbala je bila rigorozna prema crveno-belima i zatvorila je Marakanu za meč protiv CSKA, dok je Zvezdu kaznila i sa 50.000 evra.

Prema Partizanu je UEFA bila blaža, iako je teretila crno-bele po više tačaka, uključujući i onu o rasističkom ponašanju navijača, koja je bila jedina po kojoj se teretila Zvezda.

Međutim, pravni tim crno-belih je očigledno pružio dovoljno argumenata da ubedi UEFA da ne zatvori Humsku, a šef pravnog tima bio je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

On je čak i ponudio Zvezdi pomoć da poput Partizana izbegne kaznu.

Vuletiću je na originalan način čestitao i klupski novinar Partizana, Željko Pantić, koji je na svom profilu na Instagramu objavio sliku sa sajta UEFA na kojoj je odluka o kaznama za Zvezdu i Partizan, posle čega je napisao stihove.

- Briga ga za zimu, briga ga za sneg... Bravo profo!

Pantić je tu aludirao na snimak sa Zlatibora, kada se Vuletić go valjao po snegu izgovarajući upravo ove rečenice, zbog koje su se navijači Zvezde smejali.

Sada im sigurno neće biti smešni ti stighovi, a verovatno je to i bila namera Pantića.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika srpska crno bela

    5. januar 2018 | 17:48

    Hahahahahah al ga profo uvuče onom interpolovom menadzercicu i njihovim idea navijačicami al ono doktorski hahahahahahhahaa ...Tako je gospodine Pantiću samo ne vadi samo zalivaj

  • Cinjenice

    5. januar 2018 | 18:44

    Pa zna se da je UEFA popustljiva prema Hrvatima a da kaznjava Srbe, zato je Partizan pomilovan a Zvezda kaznjena...nista neuobicajeno.

  • Misko

    5. januar 2018 | 20:28

    Dzaba se radijete MALE komsije!!!! Kazna ce biti skinuta u to budite MILION posto ubedjeni!!! Crvena Zvezda je sedam utakmica organizovala PERFEKTNO bez i jednog veceg prekrsaja!!!!! To se MORA Uzeti u obzir kada se zalba bude pisala!!! UEFA je u decembru odobrila prodaju karata jos jedan argument uz cinjenicu da je vec pola stadiona na njihovo odobrenje RASPRODATO!!!! Bice zalbe,kazna ce biti skinuta,Marakana ce biti PUNA,mi u osmini finala a vi ce te da nas gledate na TV-u!!!! Cujemo se za destak dana! Sportski pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA