≫ 

Majstorske asistencije SMS-a i Baste, Imobile dao 4 gola! (VIDEO)

Srbi pakovali golove sjajnom finišeru

  • 0

Fudbaleri Lacija prošetali su se u Emilio-Romanji pored ekipe Spala čiju su mrežu napunili i potvrdili visoke ambicije ove sezone. Bilo je 4:2 već na poluvremenu za ekipu Dušana Baste i Sergeja Milinković Savića, a 5:2 na kraju zahvaljujući ubitačnom Ćiri Imobileu - četvorostrukom strelcu!

Fenomenalni finišer tresao je mrežu domaćeg sastava u 5, 19, 26. i 51. minutu za poptuni fijasko rivala. Do kraja, Rimljani su rutinirano vladali situacijom i pokupili vredne bodove u borbi za Ligu šampiona. Trenutno su četvrti, dva boda iza Intera, u meč manje.

Odlični su bili Basta i Milinković Savić, koji su kao starteri asistencijama doprineli ubedljivom trijumfu "nebeskoplavih".

Za 3:0, Sergej Milinković Savić je vrhunski uposlio Imobilea, koji je do het-trika došao na pas Dušana Baste.

Nekadašnji bek Crvene zvezde je sa desne strane oštro uputio loptu u srce šesnaesterca, Imobile je glavom sproveo u mrežu za 4:2.

Do juče prežaljeni Benevento, posle prve, istorijske pobede u eliti u minulom kolu, upisao je i drugu, pa se definitivno može reći da pokazuje znake života, a da li će to biti dovoljno da se opstane u Seriji A, pokazaće proleće.

"Veštice" su na svom terenu savladale Sampdoriju sa uzbudljivih 3:2, i to golovima Kode u 84. i Brinjole u 93. minutu!

Koda je inače bio dvostruki strelac, najpre za 1:1, a onda i za 2:1 u završnici "lude" utakmice, za novi delirijum novajlije u "kalču".

Tesnu pobedu izvojevao je Milan protiv Krotonea (1:0), što je još jedna potvrda da Rino Gatuzo još uvek nije pronašao način da njegov tim lakše izlazi na kraj sa "malim" ekipama. Temperamentnog trenera nove neprijatnosti spasao je Bonući u 54. minutu, uz obilatu "pomoć" golmana gostiju.

Konačno, lider Napoli nije imao nikakvih problema u subotu, laganih 2:0 protiv Verone (Kulibali, Kaljehon), za potvrdu prvog mesta ispred prvog pratioca Juventusa koji kasnije igra na Sardiniji kod Kaljarija.

Serija A, 20. kolo

Torino - Bolonja 3:0

Milan - Krotone 1:0

Benevento - Sampdorija 3:2

Đenova - Sasuolo 1:0

Napoli - Verona 2:0

SPAL - Lacio 2:5

Roma - Atalanta 18

Kaljari - Juventus 20:45

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA