≫ 

Suma ispozirao ispred "zveri", navijači ga upropastili od prozivki (FOTO)

Negativne poruke za Partizanovog Gabonca

  • 18

Sejduba Suma se nije pokazao kao pojačanje u pravom smislu te reči u prethodnoj polusezoni. Očekivali su navijači Partizana daleko više od najskuplje plaćenog igrača u istoriji kluba, ali su dobili tek po koji meč gde je Suma zaslužio prelaznu ocenu.

Popravio je malo status Gabonac kod navijača golom iz penala u derbiju, no generalni utisak o njegovim igrama ne može da bude zadovoljavajući.

Pauza u polusezoni dobro je došla omalenom ofanzivcu da malo sabere utiske, povuče se i napuni baterije za ono što ga čeka u nastavku takmičarske godine na tri fronta.

U međuvremenu, Suma se "javio", pretpostavljamo iz domovine, gde uživa, a ima i u čemu izuzev sunca: ispozirao je naslonjen na "besan" automobil, deluje kao da je u pitanju "maserati", koji deluje zaista "zverski", međutim, upravo ova "fotka" je izazvala lavinu komentara njegovih pratilaca, uglavnom negativnih.

Obrušili su se mnogi navijači Partizana na njega, bilo je uvreda koje nisu vredne pomena, ali i podrške, mada u manjoj meri za Gabonca. Jedan pratilac mu je u duhu praznika poslao i Božićnu čestitku u stihu.

Uostalom, možete ih sve pročitati na instagram profilu uz fotografiju.

 
Kkk BSA post shared by Seydouba Soumah (@seydoubasoumah) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA