≫ 

Gospodski gest Liverpula: Nadoknadiće navijačima koji su kupili dres Kutinja

Tako se misli na svoje simpatizere

  • 2

Fudbalski klub Liverpul u subotu uveče morao je da se oglašava dva puta zbog vanrednih okolnosti, tačnije prodaje najboljeg igrača Filipea Kutinja Barseloni.

>>> Zato je ona više od kluba: Pogledajte kako je Barselona "predstavila" Kutinja! (VIDEO)

"Crveni" su najpre posredstvom svog sajta upoznali navijače da je transfer Brazilca dogovoren, a onda su i obavestili sve fanove koji su već kupili novi dres sa imenom Kutinja na koji način će im to biti nadoknađeno.

U klubu sa "Enfilda" shvataju da je za mnoge ljude kupovina replike dresa njima omiljenog igrača, sada kada je otišao, bilo bacanje para, pa su im ponudili finansijsko poravnanje.

Naime, svaki navijač koji bude želeo da se odrekne dresa Kutinja to će moći da uradi tako što će da se pojavi u nekoj od zvaničnih radnji, gde će priložiti dres kao dokaz (i ostaviti ga tamo), a zauzvrat će dobiti vaučer u vrednosti od 50 funti koji će moći da iskoristi za kupovinu nekog drugog dresa ili već nečega iz šopa po želji.

Ponuda Liverpula otvorena je do 31. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    7. januar 2018 | 12:23

    Prodaju najboljeg igraca i kupe prosecnog centarhalfa za vise od pola tih zaradjenih para!Liverpul bez Kutinja,vise nego prosecna ekipa!

  • Srdjan

    7. januar 2018 | 13:09

    Tako se poštuju navijači,svaka čast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA