Treći Sako stiže kod Milivojevića (VIDEO)

Srpski reprezentativac dobiće novog saigrača poznatog prezimena

  • 1

Kristal Palas je na pragu potpisa novog igrača koji bi trebalo da pojača konkurenciju u napadu, ali i da poveća broj igrača sa istim prezimenom.

Naime, Vest Hem je dao dozvolu Dijafri Sakou da započne pregovore sa Kristal Palasom i ukoliko uspešno prođe lekarske preglede potpiše ugovor sa timom sa "Selhurst Parka".

Iako visina obeštećenja zvanično nije poznata, britanski mediji prenose da je Palas spreman da izdvoji 10 miliona funti za 28.godišnjeg Senegalca.

Menadžer Kristal Palas Roj Hodžson želi da reši pitanje neefikasnosti, a Sakoa vidi kao pravo rešenje za taj problem. S druge strane, i Vest Hem ima svoju računicu budući da Dejvid Mojes ne računa na senegalskog napadača koji ove sezone dobija priliku sa klupe.

Dijafra Sako je stigao u Vest Hem 2014. godine iz francuskog Meca za 4.5 miliona funti, a od tada je zabeležio 62 nastupa u dresu "čekićara" i postigao 18 golova.

Zanimljivo je da će Dijafru u Palasu dočekati dvojica prezimenjaka, Mamadu i Bakari Sako.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA