≫ 

GOTOVO! Nije potrošen ni jedan jedini evro, a imamo najveću transfer bombu prelaznog roka!

Tako je kad Junajted i Arsenal razmene dve velike zvezde

  • 4

Arsenal i Mančester junajted su postigli dogovor oko transfera Aleksisa Sančeza, koji ide na Old Traford i Henrika Mkhtarijana, koji se seli na Emirejts u obrnutom smeru.

Klubovi su napravili međusobni dogovor oko uzajamnog transfera igrača, a kako javlja BBC, Mkhtarijan je prihvatio uslove i prelazak u redove Arsenala, što je automatski omogućilo i transfer Čileanca u redove ''Crvenih đavola''.

Plata Jermena je za sada nepoznanica, dok će Aleksis Sančez na Old Trafordu nedeljno zarađivati neverovatnih 530.000 evra!

Foto: Tanjug/Ap

Biće to samo razmena igrača, bez ikakvog novca koji nije uključen u tranfer, a ovakva vrsta transfera je danas retkost u vreme kada se za igrače daje stotine miliona evra.

Aleksis Sančez je bio na pragu prelaska u Mančester Siti, čak je i sklopljen dogovor sa igračem, ali Arsenal nije želeo da pristane na ucene ''Građana'', koji nisu hteli da daju 40 miliona evra koliko je tražio klub iz Londona, jer je Sančezu u junu isticao ugovor i na leto su mogli da ga dovedu bez obeštećenja.

To je iskoristio Žoze Murinjo i ponudio je Vengeru igrača koji mu je bio značajniji od novca koji mu je nudio Siti i dobili smo transfer koji je za sada obeležio prelazni rok.

Papirologija je završena u subotu, a Mikhtarijan će na lekarske pregleda u nedelju ili ponedeljak, posle kojih će igrači zaključiti ugovore sa novim klubovima.

Bonus video: Pogledajte koji su sve igrači u najboljem UEFA timu za 2017. godinu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zombilend

    21. januar 2018 | 09:02

    Jedan je Murinjo, bravo!

  • özil C180

    21. januar 2018 | 11:55

    Zna neko sta je sa Abumeyangom? Jel ima sta od tog transfera, ili opet Wenger se pravi lud...

  • (Dzon)3

    21. januar 2018 | 14:22

    Dali Sančeza,diveli Mihtarijana. Jedan id dokaza zasto su toliko loši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA