Mudrinski sa tribina gledao meč Čuke, ali vest sa treninga svakako može da raduje Lalatovića (FOTO)

Napadač Brđana prvi put je aktivno odigrao trijagona

  • 1

Ognjen Mudrinski je napokon ''zaigrao'' fudbal!

Napadač Čukaričkog, koji je 2. oktobra 2017. operisao skočni zglob posle komplikovane i teške povrede koju je doživeo na utakmici sa Partizanom, prvi put je aktivno odigrao trijagonal i nije bio rezervni igrač.

- Skoro svakog treninga su ekipe u pretežno sličnom sastavu, dve međusobno igraju, a treća trči, pa se smenjujemo. Ne vodimo evidenciju ko najviše pobeđuje - lkaže snažni centarfor i pojašnjava da je u pripremnom delu od okupljanja propustio dva ili tri treninga:

- Kad sam propuštao radio sam sa (kondicionim trenerom specijalizovanim za oporavak) Andrejom Milutinovićem, ali sam se ubrzo uključio i na treninge na veštačkoj podlozi. Najčešće sam bio džoker, jer veštačka podloga može da dovede do upale i zbog preventive se čuvam - rekao je Mudrinski.

Čukarički je pre dva dana odigrao prijateljski meč protiv Bačke, a Mudrisnki ipak nije bio u sastavu.

Foto: čukarički.rs

- Nemam utakmice u nogama, trebaće mi vremena, ali dobro se osećam. Više ne zavisi od mene da li ću igrati na prijateljskim susretima.

Inače, Čuka je protiv Bačke odigrala 2:2. Mićin i Milć su bili strelci za izabranike Nenda Lalatovića, dok je za Bačku oba gola dao Đorić.

Za Čuku su igrali: Kirovski, Stevanović, Kopitović, Puškarić, Bašanović, Drinčić,Docić, Bojić, Milojević, Mićin, Fofana (prvo poluvreme), a zatim Belić, Radić, Đurić, Šapić, I. Jovanović, Lagator, Zorić, S.Jovanović, Rendulić, Šarić i Milić (drugo poluvreme).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    22. januar 2018 | 21:12

    Opusteno Ognjene ne zuri, zaleci to dobro, a onaj mesar je hvala Bogu otisao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA